-
Opet isto, slike od 15. i neke od sinoc...
Nema veze, pratim preko foruma , a ako napada vi postavite bar po jednu iz podnozja da vidimo kako izgeda .
Do sada sam pratio neme meteo sajtove, prognoza je ipak promijenjena. Hladni talas koji se kretao iz Azije ka nama slabi, mada snijeg na planinama nije iskjucen .
Ja sam na odmoru od 01.02 i idem na stazu pa kako bude , makar ga bio samo za grudvanje ...
-
1 prilog(a)
Super je ovo sto je palo, ali...Ali ipak je nedovoljno da bi se sankalo a ne skijalo. U gornjem dijelu je pao solidan snijeg ali u podnozju se samo uhvatio. Po prognozi nema padavina naredna 3 dana...
-
Meteo.co.me kaze snijeg petak na subotu i subota..a sto se tice sajta u njih se 99% uzdam...mislim da ako ne padne kisa do petka da ce biti akijanja u nedelju...
-
Info direkt sa Jerina:
VRH 120cm
PODNOZJE 30cm
Valjda je velika vlaga pri dnu pa ga bukvalno zemlja jede. Inace i sad pada gore.Samo da presjeveri i skijanje je zagarantovano za vikend.
Utiske prenio momak sto vozi ratrak...
-
99,9 % ce se skijati od subote!!!
-
Ajde ko od nas prvi podje gore da postavi slike i utiske sa staze ...
Sto kaze ExBaker , samo da malo okrene na sjever i eto ga i u donjem dijelu dosta za skijanje
-
Kakvo je stanje jutros na Jezerinama ? Pada li snijeg ?
-
VRH 120cm
PODNOZJE 30cm?
dje je ovo?
je li moguce da je u Kolasinu palo samo 6cm na vrhu?
-
1 prilog(a)
Sto bi RIDERSI rekli - WORK HARD & THINK ABOUT WEEKEND ;))
-
Ko ima sobodan vikend to je tako, a ja moram odraditi 4 vikenda da bih jedan bio slobodan ...
Nadam se samo da ce staze biti otvorene i radnim danima .
I dajle ne mogu da vidim nove slike na sajtu skijalista , jeli napadalo koliko ?