To sam hteo da kažem, ali nikako mi ne uspeva! Hvala!
Pogled za štampanje
Nego, da li i kod aktivnog veša vrijedi pravilo neaktivnog veša: žuti dio naprijed, a smeđi nazad? :sm022:
Hahaha :ok: a joj nek si malo okreno na salu, ugusi ovaj thread, uz svo postovanje za prava da se pise kad hoce i sta hoce, nekako mi ova svakodnevna prica o gachama na forumu, ubija volju da ovde pisem o skijanju, modelima koje sam probao, skijalistima..... :glavaozid
znam, ali 18 stranica o gachama u roku od 3 mjeseca...pa kad ce se vise se utvrdilti to bazno gradivo :D
:sm023:
Nije to ništa, ne znam da li si video temu o putu za Staru Planinu, svaki put kada vidim poruku u toj temi pitam se da li ljudu putuju na Himalaje ili na ski centar u Srbiji?! Ljudi razglabaju o različitim rutama do tamo, pa onda svake 2 strane ponavljaju istu priču, prosto ne mogu da verujem da toliko može da se truća o jednoj temi. I sada, da pitam u toj temi koji je najbolji put, verovatno bih dobio 26 odgovora sa 10 različitim rutama, pregledu svake krivine, rupe i ostalim parametrima :D.
Nego kad smo kod aktivnog veša, koje antibakretijske gaće koristite ?? :sm004:
Uzeo i ja ovaj Brugi iz planete. Jos ga nisam probao :)
Probao ja juce prvi put. Bilo je toplo, samo Brugi i jakna preko, nemam primedbi.