jes, ja rekoh ne vise od 10k i to stoji :)
imam isti brend od 10k
:sm018:
Pogled za štampanje
I 8k je dovoljno. Drugar je na skijanju imao jaknu sa 3k ( Etriel ) i samo kada je padao sneg vise od 3-4 sata malo se nakvasi jakna ali nije nista stasno da kazes da se smrzao ili nesto tako, a skijali smo ceo dan. Tada sam video da bi i od 5k bila dovoljna. Brat ima 8k i nikad nista, ni po najvecoj mecavi, ceo dan...
Pala oneil jakna 8k,dobar popust u beosportu u outletu u immo centru!
Problem je što su ove godine (za moj ukus) proizvođači napravili zaista ružne modele. Naravno ne računam one od preko 500€. Šteta što je salomon-ova ovogodišnja serija sva nekako u borderskom fazonu - preširoka. Mada vjerujem da će im borderi zamjeriti što su iste jakne monotone (jednobojne). :).
Na sajmu bio jedan Völkl model jakoo dobar, ali pobjegao mi broj, tako da se ove godine skija u rezervnoj varijanti, jer je Northland poklonjen prije nabavke nove :).
Dobro razmišljaš. Što da plaćaš nešto što ti ne treba. A ako ti baš i zatreba, to će da bude jednom u 5 godina.
Nekad se pitam kako smo se mi uopšte skijali dok nije bilo 10k/10k. :sm021:
O'Neill za 100 evra je odlicna kupovina.
Danas mi nudili Kjus za 300 E. Jakna izgleda odlično, ali nije to za mene. Plus što mi je to mnogo novca.
A nikada pre nisam Kjus ni video u prirodi.
Da 100e i to je bas skijaski fazon oneilla,brdo nekih dzepica,prolaz i za sluske za kabl,dobar izbor jakni u beos. Outletu,kaze lik koji radi tamo jakne nikad jeftinije nisu bile kao sto su ove godine,misli na outlet ne na regularne beos. Prodavnice,svratio danas i do intersporta da vidim sta ima bogami dobri popusti i kod njih 20-30% na vec snizenu cenu,za neku opremu sam se malo zeznuo trebao sam da sacekam decembar da dodje a ne da uzimam sve u okt-novembru al ok sad znam.
Zanima me vaše mišljenje o ovom Rossignol modelu:
http://www.moosejaw.com/moosejaw/sho...8_10000001_-1_
Da li neko ima ovu jaknu i kakvo vam izgledaju njene specifikacije za cijenu 200€?
Konkretno meni je u igri ovaj crni model sa sivom kapuljačom.
Koliko sam ja istrazivao moosejew i backcountry nisu jeftiniji sajtovi.
Isti proizvod na druge sajtove mozes naci u povoljnije.
Treba googlati.
@Bane
Imas dosta Colamr u Megasportu (GTC) uz pristojne cene kad se uracuna popust.
E sad verovatno ima tu i neke stare modele, odnosno malo toga new arrival.