sto se tice kosova granica je iza pancica kolko vidim:deal: ,a ako su mislili da ukidaju desnu stranu zbog toga ako slucajno padnes sa planine i upadnes u kosovo,onda ne znam:D :glavaozid
Pogled za štampanje
sto se tice kosova granica je iza pancica kolko vidim:deal: ,a ako su mislili da ukidaju desnu stranu zbog toga ako slucajno padnes sa planine i upadnes u kosovo,onda ne znam:D :glavaozid
Sta mislite o tome da se na maloj gobelji i ostrom krstu naprave dve nove zicare i staze. Lokacija je super, u senci je, a i staze su kao gobelja znaci crvene i delom crne.
ja kad sam bio onaj crni deo gobelje relej je bio totalno zapusten i neuredjen:confused:
Mislim da sam cuo pricu da se razmislja na tu temu i da bi mozda zicara sa starog karamana mogla da dodje bas na to mesto.
Sta vi mislite?
u martu kada ja najcesce idem ta staza uglavnom sluzi za vezbu skijasima koji se takmice na gobelji relej.Tada je ona donekle sredjenaCitirati:
Originalno postavljeno od ski dude
u nekom casopisu sam nasao neki clanak o nekom prosirenji ski centra koji ide od gobelje pa do ne znam dokle i kao tu ce biti stari 2sed(napisao sam mnogo detaljnije negde al ne znam gde):pCitirati:
Originalno postavljeno od Bojan87
Nasao sam desnu stranu krcmara sad cu da probam da okacim sliku
too legendo:yay: :yay: :yay:
i jel hoce:confused:
Prilog 142
Ovo je slika sa knezevih bara, a u pozadini se vidi desna strana krcmara ( bar ja tako mislim )