... ... ...
Pogled za štampanje
... ... ...
Ljudi pozdravljam sve manijake i zelim da dopunim spisak za Jahorinu i Bugarsku ili bilo gde drugde sto se tice 2. nedelje januara . POsto sam profesor i radim u skoli
mocu malo da moljakam direktoricu za kraj novembra ali zato u januaru nA mene racunajte 100000000000% :D
i sta reci vise osim
[FONT=Arial]MAY THE SNOW BE WITH YOU
[/FONT]
prati postove i ako ti odgovara prijavi se, nama je u svakom slucaju eXtra ako nas ima vise. a i tome koji se prijavi :)
... ... ...
dajte bre ljudi, svi koji su eventualno zainteresovani da budu u nekim trenucima clanovi grupe uzmite ove jakne jer ih verovatno u istom dezenu nece biti. Steta bi bilo da se nadjemo u grupi a da nismo uniformisani jer ovako mozemo da nesto vise uradimo, delujemo organizovano i primamljivo za razne oblike saradnje.
Verujem da velika vecina ima nekakve crne pantalone, ja licno nosim suskavac preko trenerice sto mi je odlicna konfiguracija - promenljiva za razne temperature itd. Hajde razmislite i o tome.
Pozdrav drugu WOLFU, pravom manijaku u dusi iz ravnog Banata i svim manijacima....
meni se mnogo svidja ta mapa skijalista, posebno sa juzne strane. Ako je tako kao sto kazes, to je cak par desetina evra jeftinije od Banjskog a centar je cak i nesto veci.. Mislim da bi vredelo razmislitiCitirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Onda super :). Ja licno ne volim da vadim vize, tj. OK mi je ako je jednostavno, ali ako moram da izvadim krvnu grupu onda u startu odustajem ;).Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Posto je za zimovanje tako jednostavno onda super :).
Jedino da opet odemo do Panceva i da uzmemo jos jakni, a stvarno su do mudiju.
... ... ...
... ... ...