P.S. Niko mi ne odgovori, ima li sansi da ponesete kackete ski manijaci?[/QUOTE]
Postovani Vrag,
izvinjavam se sto nisam odgovorio ali evo da ti sada potvrdim,ostalo mi je svega 5-6 komada i sigurno ces ga dobiti!Pozdrav,POP
Pogled za štampanje
P.S. Niko mi ne odgovori, ima li sansi da ponesete kackete ski manijaci?[/QUOTE]
Postovani Vrag,
izvinjavam se sto nisam odgovorio ali evo da ti sada potvrdim,ostalo mi je svega 5-6 komada i sigurno ces ga dobiti!Pozdrav,POP
Ovako
Nazalost ja ne mogu da dobijem toliki odmor kao vrag ili se nadam da cu u ponedeljak ujutru biti rano na planini (takodje mogao bih u sredu i cetvrtak).
Ajde da se dogovorimo da se nadjemo u nedelju popodne u Pizzeriji i popijemo po pice :dziveli:
Pozdrav
Slemica
[QUOTE=zloglasni]Lepo,lepo samo da vreme neusere i bice extra.Mene licno zanima jel taj ratrak sto imate prodje malo piribregom i utaba ili ide nekim obilaznim blazim putem...
Pozdrav svima,
hteo sam da Vam postavim neke slike da vidite o kakvim se avanturama radi, ali zaduzeni za to, PHOTO STUDIO "TINA" zbog obaveza ne mogu da obave taj posao.
Ne morate da brinete za staze, jer se iste rade svakog dana drugim tabacima, tako da se kod nocnog skijanja ide utabanim stazama. Na ratragu imate reflektore koji osvetljavaju, kad je lepo vreme, dobar deo staze. Vozi se ispred tabaca pod reflektorima. Jedini problem ako vam skoci adrenalin u krvi i probate da vozite off piste po noci. To je opasno i ne praktikuje se nocu. PO danu nije problem i imate veliki izbor extrem varijanti tipa dubok sneg, skakanje sa stena, voznja niz lavinu... Ako vreme posluzi i sneg bude dobar dace bog da probate. U planu je za ovu godinu bilo osvajanje i spustanje sa najekstremnijih vrhova na brezi (R1,makedonska granica...). Medjutim, plug koji sluzi za probijanje puta prema vrhovima, nije jos postavljen na masini, tako da to ostaje za sledecu godinu.
Kod nas vazi pravilo kad prvi i jedini izadjemo na stazu koja je uradjena, DA STAZI SKIDAMO .....!?
Do skorog vidjenja,
EXTREME DANE TEAM & PIZZERIA "TINA"
SKI CENTAR BREZOVICA
EXTRIME DANE TEAM - MEDA I CIKA DULE, I NARAVNO SVESTENIK ZIKA MARATONAC :):yay:Citirati:
Originalno postavljeno od Ski-Bike service DANE
VELIKI pozdrav za sve ljude na Brezovici a posebno za drage nam prijatelje iz pizzerie TINA,Igora,Ginju,Tinu,VRAG-a-najbrzeg skijasa na planini,Medu i osoblje ski servisa DANE.U nadi da cemo se videti ponovo 1 aprila,sve vas ponovo u svoje i u ime SKI MANIJAKA puno pozdravljam!
POP
Ljudi kako je bilo na brezi?
Jako mi je zao shto nismo ishli sa vama. Jel rade zice, jel peglaju staze?
Kako se stize?
Ozbiljno se razmishljam da odem na Brezu!
Pozdrav svim MANIJACIMA od MANIJAKA sa Brezovice.:ski:
Zao mi je sto nije bilo suncanih dana da stvarno upotpunimo dozivljaj ali mislim da ono skijanje po dubokom snegu i nocna voznja ratrakom mogu da delimicno nadoknade propusteno.
Nadam se da smo bili dobri domacini i da se opet vidimo. :dziveli: :cug:
Pozdrav za Manijake
Popa, Crazy-ja, Vujcheta, Bokija, Nidzu (Brave Heart), Pedju
i poseban pozdrav za Manijake pionire Saru i Marka.
P.S. Pope, Atomic ST 11 ili Atomic Race 8. Pao je izbor na te dve skije.
Malo da podgrejem maštu svima koji nisu uspeli da dođu na Brezovicu prošle nedelje. ;)
http://img479.imageshack.us/img479/5...a0760cb.th.jpg
http://img113.imageshack.us/img113/3...a0816fz.th.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/4...a0894vo.th.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/6...a0990dr.th.jpg
Po meni najneverovatnije off-pist iskustvo u životu. Eh, samo da je bio još jedan onakav dan... Na slikama su Crazy, Bojan, Pop i Vrag.
Vraze,veliki pozdrav iz Zagreba,ne mozes ni da zamislis koliko mi je drago sto sam vas sve upoznao.
Nidzo,ti si vec zaboravi svog cimera,znam da nisam neki profesionalac po pitanju skijanja u dubokom snijegu,al bi se volio malo gledat na forumu.To mi je hvala.
Pa gde ste, bre, Manijaci!!
Ljudi, ludilo je bilo, ali dace Bog da sve ponovimo! Falio je samo jos koji dan suncanog vremena...
Ovo je najjaca ekipa sa kojom sam bio na skijanju. Manijaci sa Brezovice su fenomenalni, svaka cast. Ugostise nas ljudi k`o najrodjenije.
Nagovaram ove moje iz Kurira da mi puste bar neku reportazicu i kako stvari stoje, bice nesto. Obavesticu vas na vreme. Najverovatnije ce ici u nedeljnom broju.