Evo ja upravo sa Jahorine, staze nisu uredjene, rade dvije zice Poljice i Ogorjelica 2, sneg pada kao lud na vrhu vjetar do 80 km/h, ski pass 26 km.
Pogled za štampanje
Evo ja upravo sa Jahorine, staze nisu uredjene, rade dvije zice Poljice i Ogorjelica 2, sneg pada kao lud na vrhu vjetar do 80 km/h, ski pass 26 km.
Ucinilo mi se da sam negdje procitao da je promotivna cijena ski passa 10 KM.
Iygleda da nije tacno.:confused:
Samo prvi dan je bilo tj. u subotu, a u nedelju ispalise ljude. Da su barem sredili staze kad sam vec da 26 km al je...iga
Bogami lepo jutro, definitivno se može reći da ova sezona ima bolji početak od prošle.
ispali su bezobrazni... ko god da mi je pricao niko nije napomenuo (jer verovatno nije ni znao) da je promo cena bila samo u subotu
Sve dnevne novine su objavile da ce prva dva vikenda biti promo cijena. Njima izgleda zafalilo para pa su odmah krenuli sa novim cijenama.
ili su hteli da naprave navlakusu... u svakom slucaju nekorektno
Zna li iko kakvo su vreme najavili za novu,planiram biti na jahorini od 29 do 4 pa da se ne ispalim zbog vremena (ako je neko gore u tom vremenu neka se javi)i zna li se kad ce pustiti sve zicare u rad,da nedodjem gore a ono pola zicara ne radi.
Drugar i ja cemo najverovatnije da zapalimo ovaj vikend gore.
Zicare: 1,2,3,5,6
Visina: 60cm
Ovi podaci ohrabruju, tako da se nadam doborm skijanju. Samo da ne bude neke mecave za vikend. Takodje i slika od danas na www.go2jahorina.com jako ohrabruje. Samo da ostane ovako i bice i vise nego dobro.
Rado bi se i upoznao sa Ski Manijacima ukoliko ce biti gore. Ovog puta necu sa njima u Bistricu jer sam vec sredio i prevoz i smestaj.
Jedina realna vremenska prognoza je ona na 3 do 5 dana.Citirati:
Originalno postavljeno od Grazer
Sve ostalo je "gledanje u pasulj" ili neke slične metode :dontknow: