Prosle godine ih vozio na bratovljevom autu...bruka kako guma drzi dobro...
Zato sam ja ove godine kupio TS850 ali 195/65 R15 pa cemo vidjeti kako ce se ponasati...
Pogled za štampanje
jos jedna preporuka za Conti,bilo za letnje (premium,sportcontact) ili zimske pneumatike (ts)
od skupljih goodyear ug8, michelin alpin a3/4, dunlop wintersport 3d/4d, continental ts830/850 i ni sa jednom od ovih nema greške, razlike su minimalne.
od srednjih nokian kažu da nisu loše.
od low budget sava eskimo mada ni wintera nije loša :)
Topla preporuka za Dunlop Winter Response!
Wintera je više nego dobra po snegu dok je na suvom i mokrom vrlo loša. Može da prođe na laganim vozilima do 1,000 kg i 60ak ks gde se podrazumeva neka laganija vožnja bez potrebe za nekim performansama. Već automobili C segmenta mogu imati problema van snega, pogotovo posle 2-3 zime. Ja je imam na suzuki swiftu ovo je 5a sezona i ima 5mm šare a i dalje ide kroz ove snegove odlično, doduše širina gume je 155 tako da bi bilo čudo da ne ide.
Svaka je dobra kad je nova:ok:
Dunlop 3D Winter Sport...od kaad sam ih uzeo preporodio sam se.
Ja imam gore pomenuti Continental, vec na izdisaju i to je najbolja zimska guma koju sam do sada probao, ali sam Winteru imao imao vise puta na razlicitim kolima, i to je guma za svaku pohvalu. Nikad lance nisam stavio dok je Wintera nova, penjem se i silazim sa planine bez problema
Nisam ove modele primijetio na našim prostorima, valja provjeriti... U danke Dojčlandu 80-100 eura :).
Nabrajate vrhunske proizvođače pneumatika. Ima dobrih rezultata upotrebljivosti i od grupe "ispod", da neko ne pomisli da su ovi gore jedini.
No, utisci su različiti. Za početak bitno je imati namjensku gumu i naravno ne jurcati!