Ove legende iz Skijališta Srbije je iznenadio veliki broj skijaša koji je juče došao i danas počeo da skija :sm008:. Glavno prodajno mesto, od 5 šaltera radi 3, kod KGB rade šalteri, u JATu ne rade itd. A gužva, tj. red za ski pass po 1h! Nisu normalni, pitam ja "redara" kod KGBa zašto je zatvoreno JAT prodajno mesto - valjda da bude veća gužva a on kaže da nije bilo potrebe da radi do sada, komentariše posle kako su iznenađeni tolikim brojem ljudi - 3 januar / raspust a SS iznenađen, neverovatno ;).
Ja sam naravno otišao na piće, posle jedno sat vremena red je postojao ali se čekalo 15tak minuta tako da sam ipak sačekao na red - moraš da čekaš da im daš 300eur ;) (2 odrasla + 2 deca - za 6 dana) - u prevodu moraš da izgubiš pola dana skijanja da bi kupio ski pass, mislim da im je to super za marketing :bootyshak.
Kada sam juče dolazio na Kopaonik, trava svuda po planini na prilazu, mnogo više ima snega u NS/BG pored puta nego na planini, tj. na planini _nema_ snega pored puta. Imajući to u vidu staze su OK, sve to radi na veštački sneg i za porodice / početnike dovoljno da se skijaju (sinoć je padao sneg, kao i preko dana, ali mislim da nema neki efekat osim psihološkog - da se malo jele zabele ;)). Jedino što mislim da bi mogli još da urade je da im topovi rade malo više, ne vidim razloga zašto npr. danas preko dana nisu radili? (da gruvaju pored staze / naprave brdo - pa da se to preko noći razvuče po stazi) a bila je niska temperatura, radio je jedan onaj veliki u centru - valjda za marketing - gruvao po onoj ravnici...