Ljudi, svecana je prilika danas, je l' da obucem odelo?
Pogled za štampanje
Ljudi, svecana je prilika danas, je l' da obucem odelo?
Ma znam da nije "neki" Fischer,to sam napisao malo da se pravim vazan.Od pocetka sezone mi je bila u planu za kupovinu uz Head XRC800 i Voelkl6*.Ovog zadnjeg niko ne prodaje koliko je dobar,a koliko pratim ni cijena mu nesto ne pada,a i Head nesto nije pretjerano u ponudi.Citirati:
Originalno postavljeno od stekan
Nego sta ces nego da probas,a ja se nadam i da ce neka 14-ica stici do sljedece sezone pa da i ja malo probam to cudo od Elana.Valjda neces da budes kao Pop:sm018: .Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Nego sta nego cemo probati!:ski:
99% da cemo "testirati" i ELAN SpeedWave 14:ok:
Pozdrav VUJCHE
ojlala ja sam testirala na Sljemenu,neki lady model Elan, u bojama benetton..hi ha...skije su bile lijepe,jer su imale super boje,no frendovi su testiral GSX i vele da su oduševljeni..hi,ha ..opet ja
UTI
Danas 27.04.2006.god zvanicno odrzana OSNIVACKA SKUPSTINA Udruzenja Ljubitelja Ski Sporta"SKI MANIJACI" u finom kafeu "KOZMO" .
Prisutni :Bojan,Kamelija,Milan,Bojo,Ski Bata,deWILe,Crazy,Dragon,Krecha 86,hehehe,Matrix,Fauler,Stevan,Flow,JovanitZa,POP6 7,Nemanjus i jos nekoliko ljudi kojima imena nisam zapamtio i izvinjavam se zbog toga!
Izabrani su ljudi za Upravni Odbor i to:
Predsednik POP67
Podpresednik Dragon
Generalni sekretar Stevan
Clan Ski Bata
Clan Krecha 86
takodje izabrani su ljudi za Nadzorni Odbor i to :
1.Crazy Kong
2.Bojan
3.Flow
4.Bojo
5.hehehe
6.Bata Bane
7.Stekan
Do zvanicne registracije a i posle toga NEKA NAM JE SRECNO I DUGOVECNO UDRUZENJE!:cug: :dziveli: :sm017:
:bday: nasem udruzenju:sm019: :sm011: :sm019: :sm011:
Svaka cast momci i devojke, zao mi je sto nisam stigao da vam se pridruzim.
Do narednog vidjanja, puno pozdrava.
:dziveli: :yay: :sm019: :sm019: :sm019:
bravo manijaci...sretno....