Ti ces da castis turu,valja Fisher-a zaliti da bolje ide ustvari to mu dodje ko' prirodna maza za sve uslove!Citirati:
Originalno postavljeno od vujche
Pogled za štampanje
Ti ces da castis turu,valja Fisher-a zaliti da bolje ide ustvari to mu dodje ko' prirodna maza za sve uslove!Citirati:
Originalno postavljeno od vujche
ojla...vaša ekipa,mi stalno šalje ,da moram odgvorit na post ,ski-manijaci,mislim,fakat ne znam ,kaj da odgovoram...tu se nekaj piše tj. spominje Fischer,ja sam za sada na Atomic-u..eto toliko od mene
UTI
Svi samo pisu o skijanju...:glavaozid a snowboard?
Cao Uti gde su slike?:sm018:Citirati:
Originalno postavljeno od uti
Ako se ne cujemo do sutra vidimo se,mozda zakasnimo koji minut...:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Jao, Bato, tek sam sad video ovaj tvoj genijalan post:glavaozidCitirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
Ne idem nigde preko leta, nikakve nabavke i kupovine nema:sm022: - stedim za sledecu zimu... A onda :ski: :ski: :ski:
Vidimo se na Skupstini
TO SE CENI, ATOMIC RULEZ!!!:sm022:Citirati:
Originalno postavljeno od uti
Eto, ne mogu da verujem! Ostavim vas same na manje od 24 h a vi se "raspisali" ko manijaci:sm022:
POP se razgalamio ko da je vec predsednik a ne zna sta ga danas ceka. Cuo sam da se sprema neka zestoka zavera, nego, necu o tome sad. :sm004:
Veliki pozdrav VUJCHE-tu i svaka cast za skije. Dobar izbor. Nadam se da ce iduce zime biti prilike da ih "testiramo", posto POP nije smeo da mi da njegove, uplasio se covek, misli da sam MANIJAK i da cu ih ....kvrccc...:sm018
Salim se Pope.:ok:
Vidim da se i Krecha javio. A prosto ne mogu da verujem da nije JANPI:cug:
Ma testiraces ih sada nije problem,mada razmisljam sta da ponesem,hajde posavetuj me ti si tamo i znas uslove,Fischer RCX,Volkl RACE TIGER ili Rossignol POWER PULSION,hajde pomozi drugu,Atomomic nosi Krecha86!:dontknow:Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Sta da ti kazem, znas i sam.
MAJ je mesec i znas kakav je sneg. Nema leda tako da ne moras da nosis RACETYGER.
Moj savet ti je da poneses sto kracu i meksu skiju. Ona krechina je idealna za ove uslove, tako da bi trebalo da i ti poneses nesto slicno.
:dziveli: