-
Evo me poslije par dana na forumu. Jeste li vidjeli akcije ski centra: 30e dvodnevni skipass, za grupe preko osmoro 27e.. Postoje takodje i paketi u saradnji sa lokalnom NTO i opstinom(Transfer do skijalista, nocenje, skipass kao i 2 obroka). Sve akcije vaze sa decembar, februar i mart(Ne samo za januar). Parking i dalje isti :(
-
Te akcije sa spavanjem super ispadnu :ok:
Jos samo da pocnu da pustaju dvosed i kljuc kad god vremenske prilike dozvole to i bice super
-
Hoce li otvarati skijaliste prije Nove Godine ?
-
Pa, prema rijeci direktora, ako bude snijega skoro i oko 15og decembra bi trebali zvanicno da krenu. A, Tadija, radice valjda i dvosjed i Kljuc.. Bez njih je skijanje dosadno. Do sada su ih palili samo vikendom. Kako sam nezvanicno saznao, ako ne prrodaju 400 skipassova dnevno, nece da pale. . A to je radnim danima rijetko(van januara)..
-
Ako ne lrodaju 400 skipassova nece da pale..???
Ultra glupo...ali ultra...
-
Znaci radni dani mimo januara Cupovi zakljucani...mucak
-
Ljudi, to nisam cuo od direktora, ali sam cuo, nije ni bitno:) Tako je valjda bilo prosle sezone, a i sami znate da skoro nikad nije upaljen radnim danima(ni dvosjed ni Kljuc)..
-
To tako ne moze..pa oni po toj logici ne bi mogli ga ni u januar palili..tj palili bi ga ali tek nedje oko 12 kad skupe 400 ski pasova..
-
Pa neće skupiti ni 40 ski passova da prodaju radnim danom ako idu tom logikom :). Ali dobro, samo neka nastave tako, daleko će da doguraju :ok:
Ja sam poslednjih godina hteo da dolazin na Jezerine (zbog offpiste skijanja pre svega) i to radnim danom da izbegnem gužve vikendom - ali nisam samo zbog toga što ne rade Ćupovi/Ključ zbog te njihove logike.
Šta ću da dolazim vikendom u gužvu, bolje je i meni i njima da dolazim radnim danom - ali dok oni to shvate bankrotiraće tri puta za to vreme ;).
-
Bitno je da će parking uredno naplaćivati 1€/h, nikako da shvate da se mi dolaskom na taj parking "kvalifikujemo" da trošimo novac samo i samo kod njih (ski pas, renta opreme, kafana-restoran, ski učitelji).
ali, psi laju - karavani prolaze.