Ko moze da pokvari premijeru??? Zao mi sto sutra necu biti tamo. Svakako, nazvacu da se cujemo popodne, da vidim sta se desava.
:cug: :cug: :cug: :cug:
Pogled za štampanje
Ko moze da pokvari premijeru??? Zao mi sto sutra necu biti tamo. Svakako, nazvacu da se cujemo popodne, da vidim sta se desava.
:cug: :cug: :cug: :cug:
Nema nista od onog chata na skijanje.hr .
Tu ima svega al najmanje skijanja!!!!
Mi smo bre pravi SKI MANIJACI i kad to postanemo i zvanicno, mnogi ce moliti da nam se pridruze!!! Jel tako???
A VUJCHETA cemo za pocasnog potpredsednika i "generalnog zastupnika" ski manijaka za HR:ski:
Ma opustili se ljudi malo, prica se tu i o skijanju, veruj miCitirati:
Originalno postavljeno od vrag
Evo pop dogovorio saradnju sa Fric-om... :dziveli:
Mitjo ti si car...:sm017: :sm017: :sm017:Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Fala Mitjo... radimo na zajednickoj stvari... COSA NOSTRA, ebote...Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Posto vidim da me se pocelo prozivati red bi bio da se malo javim.Nemate pojma koliko mi je zao sto necu moci da budem s vama na osnivackoj skupstini a da ni ne spominjem Brezovicu.Mislio sam da cu moci da izmislim neki slobodan dan,ali nema sanse.Sto se tice mog ne javljanja,posao je za sve kriv,radim non-stop i vikendima i praznicima,a radne dane da i ne spominjem.A u stvari da budem iskren,mama je vidjela slike sa Brezovice i vidjela je koliko se tamo :cug: i zabranila mi je da se druzim sa vama.Kaze da ste me jako pokvarili,inace ovako fino dijete kao sto sam ja je poslala na skijanje,a vi me navadili na:cug: :dziveli: .
Odlicna ideja za Vuju,mada njemu nije lako tamo u Zagrebu,koliko vidim Jazz i Uti su vrlo dobre u skijanju i jako lepo izgledaju!:sm017: :sm017: :cug: :cug:Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
:cug:Citirati:
A kako ti to sve znas,usput vidim i neke nove clanove na skijanju.hr,neki Pop67,pa onda neki Vrag,pa hehehe,ko su ti ljudi.
Auuuuuuuuuuu.... pa nisam te ja tamo poslao da viris po profilima, jebote... nego da predstavljas udruzenje...Citirati:
Bices smenjen, veruj mi (ako se ne popravis...):sm022: :sm022: :sm022:
E uzasan je ovaj nas Pop67...:sm021: :sm021:Citirati:
Originalno postavljeno od vujche