Vidish Mitjo kako se "konstruktivno" razmishlja kad pishesh pre ponoci i kad nisi janpi...Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
Pogled za štampanje
Vidish Mitjo kako se "konstruktivno" razmishlja kad pishesh pre ponoci i kad nisi janpi...Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
To se ovde pije, to se priča o skijanju na Brezi....
A mi, nesretni, što moramo da radimo...:glavaozid Neka, neka, naplatićemo vam sve:cug::ski: iduće zime. I to sa kamatom. I Stevan i ja!;)
Pozdrav svima i lep provod na Brezi, a gledamo se na Skupštini u četvrtak.
Brate jedva cekam da pocnes da nam naplacujes...ko ce leto izdrzati?Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
E kada ce ta zima vise?:hair:
Manijaci sta kazete da raspalimo skijanje na adi na vodi, zicu kapiram da pale ovih dana jer je vreme bruka? Ja skijao prosle god. odlicno je.
E citaci ajde malo pisite nemoj da ste lenji,gledaj ovog matorog Mitju,samo cita nista ne pise,a Vujche moj drug s'vremene na vreme onako bojazljivo tek po neku rec,a i Symon je sve redji i redji,ali ide sa nama na Brezu!:sm017: Tek da se zna da ne treba prekidati pisanje van sezone,a uskoro ce i nas sajt ako Bog i sveti Nidza daju saglasnost!Pozdrav,POP:cug: :cug: :cug: :cug:
Znas kako Pope, beze ljudi od postovanja ko od VRAGA:sm004:
Sta je bilo sa kacketima? :jester:
Drugari, upravo je u toku reklama naseg udruzenja na chatu bratskog nam portala skijanje.hr...
Ljudi su odusevljeni, bice sutra mozda i gostiju iz hr...
Je.ote kvaris mi premijeru,gotovi su i upravo su na putu za Bgd,jedino je razocarenje sto za Andy-ja nece biti a ispricacu ti kada dodjem o cemu se radi.:glavaozid :glavaozid :glavaozidCitirati:
Originalno postavljeno od vrag
Da li ti to Mitjo ozbiljno pises?Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Ja sam Mitjo mator chovek da bih bio neozbiljan...Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Registrovao sam se na skijanje.hr i na chatu rekao ljudima sta ce se sutra desiti u BG.
Najozbiljnije su odusevljeni i mozda ce neki i doci (ako ne, poslace izaslanike).
Doduse, na chatu je bilo 10-tak ljudi, ali mislim da je ok.
Nadam se da nisam napravio prekrsaj neki...