:jester: Pope jesi li raspalio KAMIN
ponesi one skije na Z:obrvajedn abljak, bice hladno
Pogled za štampanje
:jester: Pope jesi li raspalio KAMIN
ponesi one skije na Z:obrvajedn abljak, bice hladno
Evo pošto si razmišljam dolazak u Beograd početkom slijedece godine, zanima me jel zna netko kakve su cijene u hotelim u Beogradu, ne mislim na hotel tipa Inter-continental ili Hyatt Regency, nego hoteli tipa Park, Bristol, N, Central ili neki apartman, vjerojatno bi dosao sa frendom!
Pa dobro dosao verovatno da moze da se nadje za 10-tak Eura
... ... ...
... ... ...
Ma to je skupo, mozes proci i jeftinije recimo u Majesticu ili hotel Park centru grada, hotel N je usao u lanac Best Western pa je zato skuplji, samo ti javi kad dolazis i vec cemo nesto organizovati:ok:
Mislim da je najbolji odnos cena-usluga u hotelu Royal, a jos je u samom centru
http://www.hotelroyal.co.yu/
hotel M, i jeste on skuplji jer je to jedan od hotela gde osedaju sportistiCitirati:
Originalno postavljeno od pop67
... ... ...
... ... ...
Ma ja cu vama javiti kada dolazim i nešto cemo organizirati, nego me zanima kako je u Beogradu šta se tice autiju sa HR tablicama, jel ima kakvih problema ili...? Dolazio bi sa svojim autom, pošto sa rent-a-car autima nemogu prelaziti granice istocno od HR nego samo zapadno pa mi onda ništa drugo ne preostaje!
... ... ...
To zavisi na kakvu budalu naletis! Isto kao i mi kod vas, mozemo da prodjemo ok a moze biti i kobno po neke delove auta. U principu najmanje problema mozes ocekivati u BG, i severnije od BG. Ne daj boze da odes sa tim tablama u Krusevac ili neko juznije mesto a pogotovo ne neko selo... Znaci ono pola pola kako ti se zalomi.Citirati:
Originalno postavljeno od ISIA_extreme_carver
... ... ...
Ma znam da je to kako naletiš, nego ovdje u ZG prije par dana je netko zapalio auto sa Srpskim tablicama, mislim stvarno ima svakakvih budala.
Mislim da cu doci sa svojim autom i lijepo skinut tablice i nema problema (osim sa policijom:D ).
Ja mislim da nemas razloga za vecu brigu....Svaki dan vidim po neku HR tablu po gradu tako da je to manje vise postalo uobicajeno....a ionako je vecina njih neki srbin sa HR pasosem.
Ajde ISA kad sam ja mogao pre tri godine u Split sa BG tablama sta se femkas, sedaj pali auto i taman da stignes na :cug: kod Bata Baneta veceras :D
pazi,ovako...ja ti preporuchujem da se ne krecesh puno kolima,po gradu,narochito uveche,kad ima puno nalozenih,napijenih,nadrogiranih ljudi...ja ZESTOKO mrzim hrvate,jer kad god,al kad god sam morao da idem u HR,imao sam problema... :( :( na exurziji,seminar...4,5x sam ishao i svih 4,5x su nas (me) tukli...iako se nisam exponirao,ama ni malo,samo sam (smo) imali BG table... :(
Ma definitivno se vidimo početkom slijedece godine, vjerovatno negdje u 2. mjesecu!
Ma ljudi bre ne palite coveka slobodno neka dodje bre kolima i neka ga parkira ispred hotela, kakvi bre crni problemi juce je covek bio kod mene sa Pula tablicama i covek se slobodno krece svuda
... ... ...
Ma ko dira automobile sa HR tablicama u Srbiji?! Viđam non stop automobile za HR tabilcama po gradu u svako doba dana. Slobodno možeš da dođeš svojim automobilom.
... ... ...
dobroo...ja sam upozorio... :)
Nema problema, pitao sam čisto informativno, doci cu najvjerovatnije sa svojim autom, onda cemo na :cug: kod Bata Baneta.:yay:
Izvinjavan se sto nisam svim ski manjacima sto veceras nisam mogao da dodjem kod Bata Baneta na po jedno pivo,morao sam na posao ranije nadam se da cu vas uskoro upoznati.
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Ako ste se nesto dogovorili kod BB za taj Kop, pustite na forum ili na private massage. Nisam mogao da dodjem, imao sam fax. Mnogo mi je zao sto vas nisam upoznao.
:ok:
Upoznali smo Zorana, vlasnika sajta skijanje.co.yu, podelili kackete sa nasim logom i pijuckali......:cug: :dziveli:
Lepo nadam se da cu vas drugi put upoznati,posao me je sjebao veceras, ali nadam se da to nece biti problem sledeci put.
Pozdrav svim ski manjacima i evo jedne fotografije od veceras . . .
http://www.skijanje.co.yu/Images/ski_m_151205.jpg
Pa stvarno sta reci :yay: :ok: :hair:
Aj sad s'leva na desno ko je ko?:)Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Citirati:
Originalno postavljeno od Stevs
Crazy Kong, Pop, Misko, :Bata Bane , Dyape Zmaj, Amater, a kakva ekipa:glavaozid :glavaozid :cug: :dziveli:
Pozdrav MANIJACIMA! Duh velikog manitua (mene) je sa vamaCitirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
:dziveli:
... ... ...
za koji vikend ce te na skijanje :confused:
pa ce auto stradati od zvezdinih ili partizanovih navijaca :DCitirati:
Originalno postavljeno od stekan
(sala mala)
@fotka:
jeb*te sto sam ruzan.... i neobrijan... misko i ja kao gasteri...
Ne, nego ce stati i u čudu gledati Hrvata sa zvezdinim privjeskom u autu:hair:Citirati:
Originalno postavljeno od dyape_zmay
ili to :D kao sto su mnogi rekli da se ne ponavljam, dobro dosao. ja sam u budimpesti na sziget-u bio hammer metal stage-u sa nekim ortacima (ciji je style-ing vukao na outlook vikinga s' pocetka proslog milenijuma u kombinaciji sa kromanjoncima, pritom jedan trenira vaterpolo a drugi ragbi) i u sred tog skakanja i divljanja prilazi nam jedana devojka i pita: "izvinite, jeste li vi iz srbije?" nasta smo mi pomalo u cudu odgovorili: "daa..."; "ja sam sa mojim deskom dosla iz zagreba (itd)..., jel' nije problem da budemo sa vama (itd)..." posle smo pricali, zezali se itd... kao na ekskurziji. meni je brat bio u hrvatskoj '92. i kasnije u bosni, ali ni on ni ja nismo u fazonu da mrzimo ceo narod zbog par individualaca. jedna od najboljih drugova iz vojske mi je dautovic fehmija (koji lici na majkla sumahera ali stvarno :)) a bilo mi je i jako drago sto sam u budimpesti i doziveo da vidim da su nama prisli sa pricom da zele zaista da nas upoznaju. isto tako ce mi biti drago da i tebe upoznam.
... ... ...