Dedinac radi li se sta gore, ima li pomaka? pozdrav i za Ulibora doktora crnih staza, visokih planina, slaloma i veleslaloma,
padova i kotrljanja! :)))))
Pogled za štampanje
Dedinac radi li se sta gore, ima li pomaka? pozdrav i za Ulibora doktora crnih staza, visokih planina, slaloma i veleslaloma,
padova i kotrljanja! :)))))
Imao sam smrtni slucaj u porodici,tako da poslednjih desetak dana nisam imao vremena da se bavim skijanjem.Od ponedeljka cu Vas izvestiti o pripremama za sezonu.
hahahahha,hvala bratex,magu planinskih vrhova,staza i stazica,snezni covece,driving hard go pro!!!
sho,lepa ti slika:D,da pogodim?!Divcibare,znam te
U subotu 17.1.2012 u planinarskom domu na Besnoj Kobili održan je IO SS JIS učešće je uzelo 8 od 11 ski klubova iz tog regiona.Razmatrani su pravilnici Alpskog kupa Srbije,usvojen je kalendar takmičenja,bilo je reči o organizovanju Svetskog dana snega,organizovanju seminara za tehničke delegate i upoznavanje sa planovima i aktivnostima Skijaškog kluba "Besna Kobila" i JP "Skijalište Besna Kobila.
Domaćini ovog skupa bili su Ski klub"Besna Kobila" i JP "Skijalište Besna Kobila"
Što se tiče skijališta stvari stoje ovako:
- konačno rešen problem sa el.napajanjem
- urađena nivelacija terena na trasi postojećeg ski lifta
-sasađeni četinari visine 2m na istoj
- urađen servis i tehnički prijem lifta
- dobijena nacionalna homologacija za postojeću stazu
- završena geodetska snimanja za produžetak trase lifta do vrha Panejvi
- radi se na prebacivanju starog lifta do vrha Panjevi
- završena snimanja za postavljanje ski lifta tipa sidro(Suvo Rudište)
- Projektna dokumentacija pri kraju za isti
- kapaciteti plannarskog doma u toku raspusta popunjeni 100%
- ski škola će raditi sa licenciranim instruktorima tokom cele sezone
- dokupljena ski oprema
-cena ski pasa sa opremom će biti 500dinara dnevno
- tabač servisiran i čeka se samo sneg.
Što se tiče ski kluba planovi su sledeći:
- treninzi na BK tokom celog raspusta
- 20.01.organizovanje akcije svi na sneg povodom Svetskog dana snega
- 26.01.prvenstvo grada za sve kategorije povodom dana oslobođenja grada
- 09.10.02 Alpski kup JIS za pahuljice i cicibane
- u toku februara i marta organizovanje dva ski kampa sa ski klubovima NIŠ i MIDŽOR iz knjaževca
-organizovanje ski vikenda tokom cele sezone.
Zbog svega ovoga očekuje se rekordna posećenost i odlićno skijanje.
Čekamo samo sneg.
Izvestaj RTVa sa Besne Kobile
http://www.rtv-vranje.rs/item/3200-f...na-kobila.html
dedinac,whats up dude,vidi sve je to lepo al kako da ja u svemu tome uzivam ako ne mogu najnormalnije,mislim na prilazni put,dodjem do BK,ne moj da mi kazes nista jer sam prosle godine dolazio i video sam na kom je nivou sve to,drugo,zanima me gde su to dobili licencu instruktori koji ce da obucavaju,i trce,sto se tice starog lifta,ja mislim da on ne moze da dobije tehnicku dokumentaciju tako da je najbolje da na njega zaboravimo,drago mi je da vidim da se sve to podize na visi nivo i nek tako nastavi a tebi cestitke za cimanje i imas podrsku,moju a i shomijevu sigurno:D
U nekom od prethodnih postova sam pisao sta je sa putem(projekat prosao kod NIPa odredjen izvodjac,al onda izbori pa formiranje vlade i pare nikako da stignu).Sto se tice organizacije sigurno nece biti problema kao prosle godine jer su mnogi nedostaci otklonjeni.Ukoliko si interesent za licencu od 15.12 i 16.12 ce biti deo seminara za instruktore na BK(ovo je informacija od danas).Bez obzira na losa iskustva nemoj da propustis makar neki vikend ove sezone na BK,pa da setamo na tenane posle skijanja ispricamo.
hvala na informaciji,jesam interesent al zbog obaveza necu moci da iskombinujem da dodjem na seminar,hvala jos jedanput,necu propustiti dolazak sigurno sa ortacima,samo ne znam kada,javljam se kad pristignemo
dedinac,
Čestitam na osniivanju Ski kluba "Besna kobila" u Vranju i tvom izbooru za predsednika kluba.
Želim vam puno uspeha u radu, da okupite puno mladih skijaša, i dobar sneg na Besnoj kobili.
... i da nas ovde redovno obaveštavate o svojim aktivnostima.