onda moraju da seku veliki deo sume:( ,mozda nacionalni park to ne odobri:dontknow: :glavaozidCitirati:
Originalno postavljeno od Bojan87
Pogled za štampanje
onda moraju da seku veliki deo sume:( ,mozda nacionalni park to ne odobri:dontknow: :glavaozidCitirati:
Mada postoji ona rupa odmah nakon pocetka duboke 1, tu nema mnogo drveca a i teren je koliko toliko ravan.
U svakom slucaju moraju da seku sumu.
Prvo tanjir je veoma uzak, tako da postojecu trasu moraju da prosire.
Drugo mozda cak moraju da prave novu trasu jer postojeci tanjir vijuga a cetvorosed mora da ide pravo.A i vec su sekli sumu za novi cetvorosed tako da im verovatno to nece biti problem.
a da te ptam jel znas mozda sta ima iza pocetne stanice krcmara(neko udubljenje):confused:
Cini mi se da je neka uvalina. Nesto slicno kao ona rupa ispod duboke 1.Tako mi deluje.
zar tu ne ide drugi krak krcmara(nacrtano da ima dva kraka):dontknow: :confused:Citirati:
Ne znam mozda ima mada se ja tuda nisam vozio. Isao sam samo na ovu desnu.
Evo sada gledam mapu, na mapi zadnjoj ( najnovijoj ) mapi ne postoji desna staza, a na onoj starijoj postoji. Ja iskreno mislim da ne postoji.
A i ta staza je granica izmedju srbije i kosova tako da ne verujem da sa desne strane ima staza jer bi ljudi ako zalutaju otisli na teritoriju kosova ( o ovoj stazi je bilo vec rasprava na temu kosova )
ja sa duboke 2 nisam uspeo da vidim drugi krak:dontknow: ,a nisam ni nasao drugi krak na gobelji greben a uctrano lepo:deal: :dontknow:
Mislim da je ova mapa sa sneskom belicem najtacnija. Na njoj ne postoji ni drugi krak krcmara ( desni ) , niti levi krak gobelje greben.