Izveštaj će biti gotov posle Sretenja. Čitam na početku foruma, trebalo bi da rade sve steze, ali baš se PITAM KOJE SVE STAZE RADE ? Ide mi se na Šapku, još kad bi bilo sunčano pa bog da me vidi!
Pogled za štampanje
Izveštaj će biti gotov posle Sretenja. Čitam na početku foruma, trebalo bi da rade sve steze, ali baš se PITAM KOJE SVE STAZE RADE ? Ide mi se na Šapku, još kad bi bilo sunčano pa bog da me vidi!
Ovo sa Kajgane je pola iz Crne Gore, svuda gde se vide ove tanje bukve gde skijaju su Jezerine, i onaj skok za stene i voznja je koliko mi se čini sa Jezerina (Kolašin). Ima malo skijanja sa Popove Šapke, uglavnom je onaj deo o folkloru iz MK ;).
Klip je deo iz skoro 1satnog filma od koga se samo taj deo odnosi na MK i CG, i da folklor je sav iz mk a skijanje je skok sa stene padobranima iz Sapke
Jel ima gde da se pogleda taj film a da nije bioskop :) ?
vec sam kacio ovo negde...
One for the road Trailer TGR(Teton Gravity Research)
Pokushaj sa ovim linkom(ceo film), pishe da je ok medjutim ko to zna...
THS :dziveli:
Moze li mi neko reci imena staza koje su lakse,plave a koje su teze na p.sapci..
Na stranu 2 ovog thearda imam malo detaljnije opisivanje staza i zica
nista se posebno nije smenilo do sada
Ja bijo par vikenda na Sapku i Mavrovo... Prosli vikend put za Sapku nije bio cist i tesan, lagano smo se nekako popeli autom. Al na vracanje je bilo vise klizanja nego voznje :) za Skoplje trajalo je 3 saati (u normalnim uslovima traje 1 saat). cak i Autoput Tetovo-Skoplje nije bijo cist. Na stazama Sapke buduci da se svaki sat dizala i spustala magla nije bilo moguce skijat na GE i Teteks... Na stazi Aerodrom se moglo skijat i u maglu jer je sa blagim nagibom dobra je za veDZbanje. Dok oni sto su se spustili dole na Teteks na podne nisu mogli ponovo gore jer su se pokvarili ski liftovi tanjir (tormozujucu) i Dvosed. Tako da su na podne cekali / dremali jedan saat gde su proradili samo tanjiri. Svu srecu ja sam tad bijo Aerodromu :), Sledecog vikenda idemo na Mavrovo, organizovano kombijom, da nebi post skijanja vozili put Mavrovo-Skoplje.