???
Gun ima vrlo mekane vrh i rep, ali su srednje 2/3-ne dužine vrlo tvrde. Skije su izuzetno stabilne i pri visokim brzinama, bar za mene. Jedino ne vole kad težina ostane skroz na (mehkim) repovima.
Pogled za štampanje
Moguće je da se slabo sećam :), za stazu su verovatno stabilne (nisam probao po stazi) ali van staze mora da se pazi ;). Vrlo okretna i lagana skija za vožnju.
Verovatno je to što kažeš: da ne voli na repove, pa da se to kod mene odrazilo (koliko se sećam probao sam je na Gvozdcu onaj levi deo - van staze naravno).
Nisam dugo probavao pošto je Duke bio slabo namešten za Tadiju (brzo mu je ispao sa nogu :)).
ja glasam za punisher mada p4...
Imam K2 Apache crossfire i mogu vam reci da su extra i na stazi i u dubokom snegu.
Izuzetno su stabilne prilikom spusta na stazi, nikakve vibracije tako da i ne osetis brzinu.(sto zna da neki put bude problem - pretera se)
I na ledu su mi se pokazale odlicno. Na Jahorini je jedne godine sve bilo zaledilo sa vrha ali nisam imao nikakav problem da i po tom ledu (zaledjenom utabanom snegu) strikam brz-kratak slalom.
Po dubokom snegu su milina sa spojenim skijama naravno.
Njih sam izabrao kao drugu opciju jer nisam mogao da nabavim Salomon crossmax V12 koje cuveni Fitex te godine nije mogao da dobije od proizvodjaca i nisam se pokajao.
Em jeftinije , em odlicno sluze.
Pozdrav
A da su još TwinTip onda bi bile :ok:
Mada su te skije po sadašnjim merilima daleko od freeride (74mm u struku?), sada i all-mountain modeli ne idu ispod 80mm...
izglasan ovogodisnji memorandum 110+ freeride:dontknow:
Naravno da nisu vrh za dubok, vec sa njima moze pristojno da se bez muke vozi po dubokom. Trebale su mi skije i za dubok i za stazu, tj. jedne za sve. I ove su mi bas za sve. Kada slepim daske u dubokom povrsina u struku je 2*74 i plivaju, iako imam 95kg.
Inace su repovi vrlo zakrivljeni i bez problema se vozi unazad, okrece i ostalo.
Pozdrav