Koliko ja vidjeh, nije dvosjed radio ni u nedjelju(info sa sajta)...
Tako da tek tokom sedmice tesko da ga pale.
Ako nisam u pravu, neka me neko demantuje, drago bi mi bilo;)
Pogled za štampanje
Koliko ja vidjeh, nije dvosjed radio ni u nedjelju(info sa sajta)...
Tako da tek tokom sedmice tesko da ga pale.
Ako nisam u pravu, neka me neko demantuje, drago bi mi bilo;)
Tokom radnih dana ga sigurno ne pale.. Vikendom pale.. kad je lijepo vrijeme :)))
Sad sam sa Bjelasice.. Prvi dio dana bez padavina, kasnije sitan snijeg.. staze nista posebno(dosta novog snijega na stazi, pa im se oprasta).. Off piste odlicno skijanje.. Guzve je bilo dosta, ali se picilo lagano..
Vidim svi kazu da su staze dosta lose utabane...Ima li hupsera vecih?Kljuc nije radio?
Kakav je put do Pg inace?
Sinoc je bilo malo snijega po putu, ali ono, polako i sve je ok.. Danas je izgleda dan iz bajke gore.. steta sto nisam mogao poci.. :(
Odlicno skijanje na Bjelasici danas.. Bilo je uglavnom oblacno, ali su staze cio dan bile super(bar za skijase, posto su se borderi malo zalili da im nisu odgovarale).. Guzva standardno, kao i svakog vikenda, ali je sve bilo ok.. 4+ za danasnji dan :)
Juce smo bili na Jezerinama, dan odlican, temp pri dnu u blagom plusu, na vrhovima blagom minusu. Staze dobro pripremljene, drzale dobro do 1 kad smo krenuli. Snijega ima u nenormalnim kolicinama, za nevjerovati. Na dijelu Jezerina moze komotno da se dohvati skijas dok se vozi dvosjedom, a poslije medjustanice skije se vuku po snijegu 10-ak metara prilikom voznje u korpi. Juce je i Kljuc radio, ali je bila velika guzva tako da nismo isli. Naroda je bilo i na dvosjedu i na sestosjedu bas dosta, a guzvi su doprinijeli i pripadnici vojske, njih sigurno vise od 50. Nije mi jasno odkuda oni neradnim danom. Mislim da je 50% ljudi na skijalistu iz Albanije. Sve u svemu dan za 4+. Bila bi i petica da nemadoh gadan pad...
@Exbaker
kakve su staze...ima li hupsera...uzelio sam se skijanja ali mi nesto muka ici ako ima onih hupsera kao sto su bili prosli put kad sam bio..
Nema, bar do 1 dok smo mi bili. Mozda malo na onoj stazi odmah ispod sestosjeda, ali nista kriticno da tvoj fisher ne razbije to lagano :).
Snijeg je bapnuo ogroman, da ne vjerujes. Mozes covjeka dohvatiti dok sjedis na dvosejedu. Ako ne bude nekih velikih kisa imace ga i za 1.maj...