Ima jos puno slika ali to cemo u galeriju ski manijaka.
POZDRAV :ski:
Prilog 341
Pogled za štampanje
Ima jos puno slika ali to cemo u galeriju ski manijaka.
POZDRAV :ski:
Prilog 341
Pa odleteo bi ti i šlem, jebote, a di neće kačketić... pržžžžžišššššššš ga brate, mnogo brzo.... Gledao sam te u subotu kako nestaješ u magli i sa strahopoštovanjem skinuo kapu. Svaka čast. Nemam više komentara.Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
da da...stvarno super vozis a mnogo brzo bwe...svaka cast...
Arso,savetnice moj,i ti super vozis s obzirom da si pocetnik!!!
'Fala mala, a i ti super vozis board. Samo jos da naucis one fore sa "repicem" i ima da budes extra.:yay:Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
vezbam polako hehehehehehe ima jos vremena do 1. maja
onda cu da proverim koliko u stvari znam te forice :)
i nemoj zezati nego ajde i ti sa nama!!!
Pa, vidi ovako... Ima izgleda da cemo se cela moja familija i ja prikljuciti karavanu, al jos nije sasvim sigurno, zato ne pisem o tome jos uvek. Ima jos par nedelja, videcemo.Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
Budi dobro i vezbaj jos.
Pozdrav!
Ne znam kako hehehe skija jer ga jos nisam video na delu ('ebi ga, morao sam da radim cele prethodne nedelje) ali gledao sam Jovanitzu i mogu reci da ce od nje biti borderka i to dobra.:ok:
Malo se plasi ali nadam se da sad ima poverenja u mene pa ce se pridruziti ekspediciji ako Bog da za 1. Maj.
Spremam iznenadjenje za sve avanturiste i ekstremiste. Nista ne pisem, ko dodje videce, ili ce slusati i gledati slike!!!!
VOZDRA MANIJACI!!!!:ski:
I naravno, umalo da zaboravim najbitniji detalj.
Slike koje sam postavio su delo profesionalca - Igora iliti Pizzeria Tina
Slika ti se zove "Najaci sam na stazi" :)
Samo jos da imas onu donju majcu na bretele tzv "siledzijku" bilo bi jos bolje :)
Bez zezanja, slike su stvarno extra...steta sto se nismo videli prosle nedelje ali dace Bog za 1 Maj....
Bio sam za vikend na Kopu i naskijao se ko covek, do 12 h staze perfektne, kao za takmicenje (bas onako kako volim) posle meke, ali moze da se skija.
Cera se spusta samnom niz Karaman Greben :)...ljubi je taja. Mislim da joj bas ide dobro, nije kao mladji Kavcic ali je dobra
veliki pozdrav tebi druze i svima gore
JEdva cekam da vam se pridruzim...Mislim da sam se malo opustila sada,posto sam prosla staze za koje sam mislila da nikada necu smeti da prodjem...POZDRAVCitirati:
Originalno postavljeno od vrag