Mislis nisu te ljubazno zamolili oni sa preprecenim dzipom i ... da se sklonis sa puta za Hotel u blatnjavo sokace.:couto:
Pogled za štampanje
jesu, sa nekom daciom valjda, nisam hteo da se sklonim. Rekoh da sam gost hotela, odnono da tek treba da "postanem" gost, tek dolazim, pa je trazio u spisku, a ja ljutito pitao sto me zajebavaju kad su mi rekli iz hotela da dodjem ranije u subotu da vidimo dal' ce biti mesta, a SAD NE MOGU DA DODJEM DO JEBENOG HOTELA? Onda je drugi momak ipak pomerio auto, ja nastavio pravo, a ovaj nas zamolio da parkiramo tako da ne zauzmemo "mnogo mesta"... :D
изгледа је ово о чему је тата причао... ко што реко на јутубе, још неко пшеницу да баци и да жањемо тамо некад :/
E, a sta kazu za gondolu? Jel prva u Srbiji?:ok: Malo je blato ali zato uzivas u gondoli... Malo li je?:dziveli:
Izvinite ali ovo je bilo jace od mene...
Pa za tu kaljugu se znalo da ce biti problem. Nemam neki pametan komentar. Imam utisak... ma ne vredi, iznervirao sam se i sada bih ja napisao ceo elaborat ali nemam zivaca.
Ma sigurno je bila skupa gondola pa ponestalo para za taj deo dzade da asfaltiraju. Ali ipak je prva a i vuce citavih 800 metara...
Ja sam do sad 2x izbegao kaljugu, prvi put neki chicha stao na rampu I kao ne moze, samo gosti, a onda se okrenu negde I ode, a mi lepo nizbrdo unutra.. Drugi put cim sam video dzipa spremio se za napad...vec treci put bojim se da ce da mi pokvare utisak... Nadam se da ce ovog leta bar neki shoder da prospu umesto blata za sledecu sezonu
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...69103307_n.jpg
Ne sekirajte se Omladina sa Stare planine smislila je kako da iskoristi podsticajne programe za zaposljavanje u ruralnim sredinama :sm011:
u nedelju kisa, a sve pLJusevi, svaki dan... 'bem li ga, bice skijanja, ali kakvog? Ovaj vikend moram da propustim, a sledeci ako baba Marta zagudi, mozda se dogegam.. :D
Au. Znaci da ponesem dusek na napumpavanje :cool:?