Naravno,cekamo da se ekipa vrati sa Brezovice i prenese nam iskustva a mozes da organizujes tvoju ekipu pa da krajem aprila krenete i va na Brezovicu...:yay: :ski:Citirati:
Originalno postavljeno od uti
Pogled za štampanje
Naravno,cekamo da se ekipa vrati sa Brezovice i prenese nam iskustva a mozes da organizujes tvoju ekipu pa da krajem aprila krenete i va na Brezovicu...:yay: :ski:Citirati:
Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Crazy, cimeru stari, rado bih posao sa tobom, al` radim za vikend. Nego, da li ti se javljao Pop i sta kaze kako je na Brezi. Nesto su se umirili na forumu.
ah,to bi bilo ok,no čisto sumnjam......neda mi se stalno,nekaj organizirat
ma ok,ima vremena,organizovacemo nesto,ako ne za ovu onda za sledecu sezonu...:ski: :dziveli:Citirati:
Cuo sam se sa Popom,kaze da je vreme fenomenalno,snega ima u ogromnim kolicinama... Kaze da su danas bas lepo skijali...Dolaze u subotu pa ce vam on detaljnije pricati...
Pozdrav manijacima
Naravno da te primamo:sm018: Povezi se sa Vujcetom, nasim Field Office Managerom za HR, od njega mozes cuti puno detalja iz prve ruke u vezi sa Manijacima:ok:Citirati:
Al mi doda tih predznaka,mada nemam pojma stato znaci al taj sam:sm018: .Nego Stevane jesi savlado knjigu,ocemo morat bjezat sa staze kad te vidimo.Pozdrav.Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
ok,nema frke ja ću se povezat sa vujchetom..ekipa koja ide na Kopaonik,ili Brezovicu,ili negdje drugdje uživajte za mene..ja ću ili u crikvu na izlet sa maturantima,ili samo nebo zna....pozdrav i skijate za mene
..UTI
Cao ljudi dugo nisam se oglasavao na forumu,razlog je posao, ne znam jeste li neko skorije bio do ade ciganlije,napravljena je simpaticna "kucica" od drveta u kojoj ima pokretna traka na kojoj se moze lepo skijati ja sam prosli vikend probao super je osecaj.imaju i instruktore za pocetnike,skijane tokom cele godine!:ski:
Evo kratkog izvestaja sa Brezovice. Dosli smo. Bilo je kako je bilo, par dana magle, par dana sunca, skijao je ko je umeo a i ko nije :bootyshak :) . Slikalo se i snimalo se sta se stiglo i bojim se da ce nam trebati jos prostora na galeriji da bi se okacilo sve sto se nakupilo.
Za detaljnije izvestaje ima dana, ja dodjoh samo da se javim da smo zivi i zdravi i da pozdravim nase drugare Vraga, Igora i osoblje pizzerie "Tina" kao i Medu iz ski servisa "Dane".