a sta ako bude nereseno:D
Pogled za štampanje
a sta ako bude nereseno:D
Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
Misko, Misko... Ne dao ti Bog da se navuces na gruzanku (i rakiju i devojku). Sa toga se ne skida. Veruj mi, znam sta pricam... :sm021: :sm022: :sm017:
hahahahhaha mishko mishko :) :) :)
Imam i ja konja(e) za trku.
Sljiva - dzanarika, rakija prepecenica, bela ko suza, venac stoji do 40 dana:sm022: , 55% alkohola.
A ko voli imam i jabuku, takodje prepecenica, 50 % alkohola.
Kvota na prvu 4 casica, a na drugu 5 do 6!!!:awm2:
Prevoz (bolje reci prenos) do kreveta obezbedjen!!!!
Si chuo za kragujevacku LINCURU?Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Ide i ona s nama, evo je, ceka i smeska se...
Ljudi, pa da li neko misli da skija???
Ili ce ovo biti kondicioni trening:cug: :cug: :cug:
Ja mislim da skijam ali brate i da konzumiram domaci"NEKTAR" ,mikro regionski ponos(mislim na rakije).A ti Vraze slobodno kazi da se kod vas vise od pola jabukovace pece od divljih jabuka!E to je prica,kada mi onaj konobar dade da je probam,utrnu mi jezik,pa vilica,ja neznam kako se nisam ceo oduzeo ali ukus je extra!
Nemogu da docekam jutro,JE..TE svaki put kada idem na skijanje kao da idem prvi put,obuzme me neka trema i nemogu da spavam tu noc.Evo isada se tako osecam!Pozdrav,POP
Stvarno ga preteraste sa ovim rakijama....ovo je forum o skijanju...
Ajd i ja da dam mali doprinos...ona loza u "Tini" koja je stajala vise godina na polici i koju sam samo ja pio je jedna od najacih koju sam u zivotu probao...:hair:
E Crazy ala preterujes,dosta vise sa tim "rakijama",dajte malo o viskiju...
Pa Vrag je kriv...Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Ja sam samo pokusao da Bojo-a navucem da krene sa nama a Vrag (pravi je vrag) poche, rakija, pa rakija, te ovakva, te onakva, te odavde te odande... ko da smo neki (ne daj Boze) alkoholicari a ne ljudi sportskog duha i sportske orjentacije (o sportskom izgledu ne bih)...
Aj necemo vise o rakijama. Bar ja necu. Za Vraga ne znam da li ce. Za Popa ne mogu da obecam:sm021: :sm021: :sm021: