Pa zato i kazem da Mekinli NIJE ANTIBAKTERIJSKI.... :sm018: :dziveli:
...vec verovatno znaci da malo manje vonja od ostalih Mekinli nevunenih... :D
Pogled za štampanje
Ma ja sam negde procitao da taj sto se prodaje u kompletu da je antibakteriski. Ne mogu da tvrdim kada nisam video. Neko je vec pisao nedge na forumu upravo o razlici izmedju ovog u kompletu i ovaj sto je pojedinacno ali trenutno ne mogu da nadjem. Ja sam se razmisljao da kupim gace :hair: ali posle ovoga na forumu sam odustao :confused:.
Ma to da li veš posle skijanja smrdi ili ne zavisi od "kvaliteta" znoja a znoj od 30 faktora. Da krenemo od metabolizma (tog dana), od toga šta ste jeli prethodnog dana, da li pijete neke lekove duže ili kraće, da li ste pili dovoljno tečnosti, da li ste doživeli stres na stazi ili ne, količina adrenalina, itd.
Ja imam i taj Mekinli i Benger i stari neki HH i nikada nema pravila da li smrdim ili ne nakon skijanja.
Uh, uh, a ja bas skoro kupih neki Brugi i NGN, a smrde li smrde i posle pranja:glavaozid,(ma sva kinestina je u pocetku"aromaticna":, a tek novi i neupotrebljeni. Pa sta ce tek biti posle:sm022:
Ja imam matrix koji nosim 3-4 sezone i uzeo sam onaj brugi koji sam nosio dva puta ali nisam nikada osetio da smrde. I to u tom brugi sam usao u onaj novi kafic na vrhu konjarnika, unutra je bila sauna i oznojio se ko lud za cas ali se nije ves usmrdeo. Jedino sto taj ima neku deblju ranflu dole pa to nisam lepo namestio kada sam obuvao carapu i onda me u pancerici zesce nazuljao da sam morao u jednom trenutku da se izujem, namestim i ponovo obujem pancericu. Dva dana nije mogao trag da se povuce :sm022:. Sledeci put kad sam bio lepo sam namestio i nisam imao problema.
Znaci da uzimam gace :bootyshak?
Ja pričam za gornji deo :)
Donji ne nosim nikada, meni uvek vruće i bez a kamoli sa donjim delom, još mi i lufteri malo otvoreni uvek i onda se i ne znojim dole ;)
Ja uvek mekinlija za vikend skijanje nosim prvi dan, usmrdi se ko riba na suncu, a onda drugi dan ovaj keela - i nista... nema sanse da je od jela, a vec tries' godina jedem djubre: sve sa rostilja, svinju, koku, a ostale zivotinje kako zavatim (ribu i to), kajmak, beli leba, lukac, sirac, jogurta (ako ima, ako nema onda pivo), slatkise... Brokoli, caj, supice i ostalo samo kad sam bolestan ili kad me zena natera... :sm022:
Dakle, nije hrana sigurno uzrok smrdljivom znoju (moz da bude u nekoj drugoj instanci, u ovoj ne) - nikad se ne osecam kao lav sem u mekinliju - jok, mekinli smrdi jer je mekinli, nije antibakt.. :sm011:
Al ima nesto sto treba reci - ovaj pojedinacni mekinli iz intersporta u bgd je nevidjeno lagan, udoban i super sushi telo, posebno ledja, jes da smrdi ali radi radnju 100% - bez obzira na vonj, svaka preporuka :ok: