i ja sam cuo za ovu informaciju:deal:Citirati:
Originalno postavljeno od Bojan87
Pogled za štampanje
i ja sam cuo za ovu informaciju:deal:Citirati:
Pitanje prvenstveno namenjeno ljudima koji su se vratili ili su na Kopaoniku.
Da li je voda iz cesme za pice ili nas i dalje svakog jutra ispred vrata cekaju dve flase vode
Mozda je i Bolje da nas cekaju dve flase vode za koju smo sigurni da je ispravna nego da pijemo onu koja nije sigurna!!!:DCitirati:
Au brate al ste mi svileni, ista prica dole na primorju, ja sreo nekog dedu pitao ga to za vodu, covek mi lepo kaze sinak evo pijem je 87 god i zdrav sam ko cekic :) , ko za alkohol i cigare nisu ok, a u mom selu jedan matorac ljusti litar rakije dnevno i pusi 2 pakle a poslednji put bio kod doktora pre 2 sv. rata, ma genetika je cudo.
Prosle godine sam cekao po pola sata na tom dvosedu, mislim da bi se ipak dobilo nesto.Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
e pa ja sam cekao 1h i 30min.:glavaozid :glavaozid po -15c i vetrom 15m/s:couto: ,jeste da bi dobro dosao jedan cevorosed na duboki 2 ali prvo treba staviti 4sed na kec pod hitno:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
Mislim da bi postojeca relacija duboke 1 bila prekratka za cetvorosed, najbolje bi bilo kada bi pocetnu stanicu duboke 1 stavili na pocetak duboke 2 i krcmara.Time bi se iz duboke 2 dobila direktna veza sa suvim rudistem.
ja mislim da je to i planirano,ali ne znam kako ce to izvesti posto dole mislim da nema dovoljno mesta za 3 zice osim ako malo ne prokopaju brdo:dontknow: :dontknow:Citirati:
Mozda ga stave pored one zaravni gde se ide spust kroz sumu ( iznad toga je staza koja dolazi sa krcmara )
Tu bi bilo idealno mesto, jer se tu ukrstaju sve tri staze ( duboka 2, krcmar, i duboka 1 )