Ja sam na Torniku bio cim se otvorio za skijase posle toliko godina... Staze lose, snega mnogo, epilog: unistene kantne i lose skijanje...Medjutim, tog vikenda je bilo minimum 100 automobila na parkingu, pa neka svaki auto vozi bar dvoje ili troje, to je lepa cifra ZA JEDNU ZICU i relativno kratku stazu, zar ne? Cak je bilo i guzve na ulaznoj stanici.. Elem, nisam bio prosle god, pa ne mogu da pricam, ali cini mi se da Skijalista Srbije najbolje znaju dal' im se isplati ili ne.. Cisto sumnjam da ce da zatvore Tornik i stave katanac i zabrane prilaz skijalistu.. A da bi bio dovoljno iskoriscen mora jos dosta toga da se uradi, bar jedan smestajni objekat veceg kapaciteta sa restoranskom ponudom u neposrednoj blizini (plus restoran/kafic na stazi-ne znam, mozda nesto vec postoji??) i neka vrsta organizovanog prevoza skijasa od centra do skijalista, sto verujem da takodje vec postoji ili je u planu.. Sa realizacijom vestackog osnezavanja bice i vise nego interesantno biti na Torniku! Ako bude vremena i para, eto mene opet na Zmajevcu! :)