bice otvaranje i prije samo ako napada jos... ja sam se jutros cuo sa ljudima na Vucju i rekli mi da ako napada jos 10tak cm bice otvaranje... pretpostavljam da ce tako i ostali centri uraditi
Pogled za štampanje
bice otvaranje i prije samo ako napada jos... ja sam se jutros cuo sa ljudima na Vucju i rekli mi da ako napada jos 10tak cm bice otvaranje... pretpostavljam da ce tako i ostali centri uraditi
He he he... vratio se premijer, pa reko' trebo bi i ja... :bootyshak
Naravno Peja, otvaranje obavezno. Svratićemo prije skijanja da im kažemo da podgriju :smoke:
E, obavezno javi ExBakeru, on voli da ga na Vučju otvara...
Posto vidim da se pominje moje ime aj da se prikljucim diskusiji:sm018:
Vucje me moze gledati samo da povedem djecu na ciciban.
Necemo ga tamo otvarati sezonu...:glavaozid
Salu na stranu, te godine kad izvisismo na otvaranju imasmo super sezonu u ostalim centrima. Panzer je skijao i po 100km dnevno...
@Pejamachine ako se dobro sjecam ti nosis ranac, pa cemo lijepo po sendvic i jogurt, kao iz studentskih dana, i na Cupove taman 20 min da se to omunji:dziveli:
Evo jos jedan link sa novostima:
http://www.vijesti.me/vijesti/ski-ce...-clanak-103355
Vidjeh na dnevniku i da je turisticko udruzenje apelovalo da se sto hitnije otvaraju centri na Zabljaku i u Kolasinu.
Skijanja ce definitivno biti, ali problemi isti svake godine. Strajkovi, stacajevi, cuda morska, a mi se zalimo kako ima kamenja po stazi i kako su zice spore...Dobro je da ne idemo pjeske na vrh zice....
Peja, na kraju kad pominjes da Panzera dugo nije bilo na formumu, moram ti reci da je jos gore u realnom zivotu, tu ga nema tek:sm019:.
Sad kad pise na forumu mora da prodje cenzuru svaki post...cccc...
'el ovako treba da bude
TAMAN TAKO!!!Fino jutro na Bjelasici, hladno a staze prepeglane...
Nesto oko 08.27 h :kez:
zna se val'da kad se ide na stazu
Nisi valjda pjeske isao do vrha:sm021:
Pale zice tek posle 9, pola 10 najcesce...
Tol'ko lud nisam,
ja sam co'ek u godinama, nego stara navika da sam
u najkasnije u 08.45 pred "kapijom"
A makao si ono "a koliko vi stvarno imate godina..."
:sm022:
A, mak'o sam,
na zalost godine ostaju :smoke: