[QUOTE=hehehe. Nemoj da bih video nekoga sa pljoskom na stazi!!!![/QUOTE]
Ja obecavam da necu imati pljosku,ali za flasu nista ne obecavam.....\
Ma carolija je na Brezovici ista sa pljoskom ili bez nje,verujte mi na rec!Pozdrav,POP
Pogled za štampanje
[QUOTE=hehehe. Nemoj da bih video nekoga sa pljoskom na stazi!!!![/QUOTE]
Ja obecavam da necu imati pljosku,ali za flasu nista ne obecavam.....\
Ma carolija je na Brezovici ista sa pljoskom ili bez nje,verujte mi na rec!Pozdrav,POP
Ma kod POPA nema pljoski,
da moze poneo bi i bure!!!!:cug: :cug: :cug:
Sto jes,jes...
...smislicu ja kako da okacim bure,pa kada su ga Bernadincu okacili oko vrata vala okacicu ga i ja negde da j..e oca...
Nisam htio majke mi(a sto lazem),al me Stojan uvjek zezne,cim sednem kod njega na klupu on donosi pivo.I sta ja sad treba covjeka da odbijem pa da ostavim svadju u kuci.Inace Stojan drzi prvi stand do sidra i ovim putem ga puno pozdravljam,a ekipu koja ide gore bih zamolio da mu prenesu pozdrave u moje ime.Hvala.Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Au!
Tesko li je naterati zabu da skoci u vodu?
E isto toliko treba da bi naterali VUJCHEta popiti pivo:cug:
POZDRAV
Ma stavi ga u Minaqua-vu od 2L, ko na Igristima boja ista, ukus mnogo bolji :cug: :obrvajedn, mera je prava.Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Nije se Pop dobro izrazio, hteo je da kaze da mu je drago sto mu je rakija dobra, kvota na popa kao kad igra Zvezda- Zeta, znaci 1.05 na Zvezdu :dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od ski dude
I sta ce sad oni koji me ne poznaju pomislit o meni poslije vasih komentara.Ispada da sam samo:dziveli: :cug: na Brezovici.Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Pa ja te poznajem,zar nije istina da volis pivo za nijansu manje od skijanja?Ma brate pa vidis da su i mene ocrnili a ja nemogu ni 10 piva da popijem a ni 1/2 l kajsije...Citirati:
Originalno postavljeno od vujche
Valas Misko svaka ti cast za objasnjenje,to mi nije palo na pamet,dakle ti si stavio nisku kvotu da kladionicar ne izgubi...Citirati:
Originalno postavljeno od Misko