Da li neko u skorije vreme planira da ide na Tornik na skijanje?
Pogled za štampanje
Da li neko u skorije vreme planira da ide na Tornik na skijanje?
Nadam se da ima dovoljno snega za neko pristojno skijanje. Radno vreme takođe promenjeno, rade od 8:00 do 15:30. Narednoh dana se očekuje zahlađenje tako da možda nije loše iskoristiti predstojeći vikend za zatvaranje sezone na Torniku.
Prilog 16644
Da li se zna hoće li biti skijanja na Torniku za vikend 23-25.marta?
Skijalište ne radi već 3-4 dana a u petak će se znati da li će raditi za vikend.Inače trenutno pada sneg
Toga sam se i plašio jer sam planirao da krenem na Zlatibor u petak a najverovatnije će se znati tek krajem dana da li će raditi za vikend...
Radi za vikend garant, da ne planiraju da otvore oni bi vec zakljucili sezonu gore jer je ovo ujedno i poslednji vikend sa prihvatljivom temperaturom. U aprilu se na Torniku skija samo ako padne pola metra sneg dan ranije, tako da nemaju kad da puste u rad ako ne sad. I ja planiram posetu za vikend ako se uklopim sa poslovnim obavezama.
Prognoza za sutra je 20 cm novog snega tako da su padavine tu, minus je tu (za sad) i zicara radi cak i ovih dana iako nema skijanja.
Ako uspem i ponedeljak da pridružim vikendu zbog posla,tri dana skijanja za kraj sezone puna kapa:ok:
Vidim na kamerama da baš pada jak sneg,nadam se da će napadati do subote...
Tabac je na stazi...
Haaha,nisam jedini koji gleda web camere...Odgovorili su mi iz Skijališta da je kiša napravila veliku štetu na stazi i da rade sve da je osposobe za vikend.Ja krećem sutra pa šta bude...
Prilog 16673
Stiže zver iz magle...:sm021: