OMB! I ne moraju ima ko može.
Da ne kažem onu narodnu: Lošem...
Pogled za štampanje
:ski::ski:ja sam bio u pon,ut i sr,staze odlicno opeglane,bilo takmicenje juniora u veleslalomu pa su se bas potrudili oko staza....
snega ima dosta,staze drze odlicno,malo leda na povrsini ali samo malo,ne smeta uopste...
po svemu sudeci bice skijanja do kraja marta!!!!:ski::ski:
http://www.ekapija.com/dokumenti/hotel_sp_2_121211.jpg
Upravljanje hotelom “Stara planina” mogao bi da preuzme austrijski lanac “Falkensteiner”. Oni su jedina kompanija koja je dostavila ponudu na nedavno raspisanom tenderu za izbor operatora.
Naredna tri dana proveravaće se dostavljena dokumentacija. Ako se pregovori uspešno završe, ugovor bi trebalo da se potpiše krajem marta. U tom slučaju hotel na Jabučkom ravništu novog “upravnika” bi dobio tokom maja.
detaljnije http://vesti.knjazevac.org.rs/?p=22566
Poslanik iz URSa pokušao je objasniti nasu vest :
Miljan Randjelovic Ne preuzimaju hotel, nego organizovanje rada, odnosno bavice se upravljanjem.
Miljan Randjelovic Preciznosti radi...
Upravljaju i u mojoj varošici parking servisom ne Austrijanci ali po tom principu.Ulice i parkinzi koji su izgrađeni samodoprinosom Sokobanjčana sada eksploatišu domaći "Austrijanci" (njihov ulog 0) ali znate troškovi su veliki tako da opština skoro i da nema ništa od njihovih 10% dobiti preduzeća.Nikakve koristi samo šteta kako za građane tako i za goste jednog od najstarijih turističkih mesta u Srbiji koje haračlije redovno šišaju:sm006:
Bavim se privatnim poslovima i tako bi mi lepo leglo da mi neko da da upravljam višemilionskim kapitalom. Dajem 100% profita državi,majke mi :bootyshak
Dobar primer si dao, lako je izgraditi, bilo da je to hotel ili ulična parkirališta. Eksploatacija i održavanje je ono što je skupo. Ako neko pametno ne eksploatiše neće imati novaca za održavanje a najskuplja je sanacija ili rekonstrukcija zapuštenih stvari (onih koji se eksploatišu a ne održavaju redovno), bilo da je hotel, parkiralište ili obična bandera.
Prema tome ne beri brigu za parkirališta i hotel nego imaj na umu da svaka oraganizacija (upravljanje) donosi neki "red" (za nekog direktno vidljiv a za nekog nevidljiv).
Volim dobre vesti ujutru... SRB PI SKINUO GIPS:yay:
Sada samo pazljivo... danas:ok:
мрдуцкам, ал лакат ко да је закључан, тражим кључ :)
можда банем у недељу, за сутра нисам нашо превоз (а нисам се ни претрго од тражења) :)
Sta je ovo, nikakvih novosti nema?:sm006: