Gde si FLOW manijace serbo-fracuski?Hajde napisi ti nama kako si se proveo,mada znam da nisi imao prilike da vozis board!Pozdrav,POPCitirati:
Originalno postavljeno od Flow
Pogled za štampanje
Gde si FLOW manijace serbo-fracuski?Hajde napisi ti nama kako si se proveo,mada znam da nisi imao prilike da vozis board!Pozdrav,POPCitirati:
Pisi malo o nocnom zivotu,kakve su cene?:dziveli: :cug:
Pa, kad će više te slike?????:confused:
Ja ne mogu da čekam, odo' u Poljsku.:yay: Možda me opet trefi koji dan u Zakopanima:ski:.
Gledeamo se u Generlštabu kad se vratim. Poz za sve SKI MANIJAKE.:ski:
Pozdrav Ski Bati i srecan put u Poljsku i da ti nama tamo skijas kao prosli put i bolje!
A danas se ekipa SKI MANIJAKA u sastavu SYMON,STEVA,CRAZY KONG i ja,nasla na lepim DIVCIBARAMA i bilo je super,uz fenomenalno lep i suncan dan kao prijatno drustvo SKI MANIJAKA JUNIORA za sada anonimusi u buducnosti nosioci ove price!Na nasoj galeriji mozete videti slicice sa danasnjeg skijanja!Pozdrav svima,POP
jako je dobra ponuda za Brezovicu,ako bude novaca,ima nas iz NS-a koji cemo vam se pridruziti...Veliki pozdrav
Vratio sam se sa Jahorine, bilo je EXTRA!!!
Isao sam sa Kabezom (studentska ekipica sa fon-a), bili smo smesteni u vili Olimp koja se nalazi kod vikend naselja na Poljicama. Vila je potpuno nova, sobe su extra. Vreme nas nije bas posluzilo ali je zato ekipa bila super. Jedno vece su nam organizovali voznju ratracima do kafitja Orangina koji se nalazi na stazi Ogorjelica. Ne mogu da Vam opisem kakav je osecaj, to morate da dozivite!!! Trebali smo i da se spustamo sa paraglajderom ali je vreme bilo lose :( Jedan dan smo isli do Sarajeva u Bash Charshiju. Moram da pohvalim tjevape u Zelji, odlicni su! Sve u svemu prezadovoljan sam :))) Inace isao bih i ja na Brezu ako me primate ;)
Pozz
Drago mi je da si se zadovoljan vratio sa skijanja,a to sa ratrakom i nocnom voznjom smo mi na Brezovici doziveli i taj osecaj razumeju samo oni koji su se vozili!Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
Sto se Brezovice tice,dobrodosao si svakako,koliko u sredu cemo detalje da objavimo i da se uplate izvrse!Pozdrav,POP
Gospodo manijaci,
jel' ima interesovanja za jedan produzeni vikend na Kopu ?? :yay:
Mozemo li nesto da organizujemo, ili bar individualno ?! :cool:
Ako se nesto uspe organizovati zainteresovan :ski: :yay: :yay:Citirati:
Manijaci priblizava se BREZOVICA,hajde ko ide neka se javlja,treba se organizovati.hehehe i ja za sada od MANIJAKA idemo.Pozdravljam vas i pozivam da skijamo zajedno!POP