Citirati:
Originalno postavljeno od Micki2
Ma kakve oluje, pali tog punta pa da krecemo...
Za ski manijake vreme ja najmanji problem...:bootyshak
Pogled za štampanje
Citirati:
Ma kakve oluje, pali tog punta pa da krecemo...
Za ski manijake vreme ja najmanji problem...:bootyshak
Sasvim ste me obeshrabrili sa ovim viseminutnim cekanjem na zici i slabom vremenskom prognozom a taman sam mislio da pichim u subotu i nedelju na Kop:confused: ne znam sta mi je ciniti. Pozdrav:(
Ja u subotu odoh na jedan dan do Gocha (Dobre vode), pa sta bude.
Hocu i jaaaaaaa makar jos jedan ski vikend!!! :( :( Ovaj vikend radim, ali sledeci, hmmm.... :) ;)
Pretpostavljam da je za vikend na svih tih 6-7 staza bila ogromna guzva, jer su samo one radile, ali na D2 se cele prosle nedelje cekalo po 45 min - ne znam da li zbog toga sto je D1 bila zatvorena ili je tako cele sezone?Citirati:
Ne znam. Bio sam poslednjeg vikenda u januaru, ni tada nije radio D1. Skijao sam godinama na Kopu i u zivotu mi se nije desilo da ovoliko cekam. Tolika je guzva bila da sam imao utisak da sam u redu za ulazak na stadion 5 minuta pred pocetak derbija. :hair: Skije su mi naravno bile u rukama, kao da sam krenuo u gondolu. Definitivno je neophodan cetvorosed umesto tanjira na D1.Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
Slazem se, mada bi i sa dvosedom situacija mogla da bude znatno bolja kad bi radio na max brzini i kad bi zicnicari uveli neki red. Meni se u petak pred zatvaranje zica desilo da cekam 35 min a da 15 korpi ZA REDOM ode gore sa samo jednim covekom:hair:Citirati:
Ja sam stajao u redu od 50 ljudi na Pancic expresu kada su cetvorosed korpe isle sa po 1 i 2 osobe. Mislim da generalno treba malo vise angazmana oko organizacije, jer smo takvi kakvi smo.
Hey Crazy!!
Kamo izvestaj sa skijanja?
Kolaju neke priche po mahali da ce za sledecu sezonu biti spreman chetvorosed na Dubokoj umesto tanjira. To i eventualno ochishceni Krchmar bi bili za medalju, ostaje nam da se nadamo...Citirati: