Vrag koji novinari? ja za to nista ne znam?Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Pogled za štampanje
Vrag koji novinari? ja za to nista ne znam?Citirati:
Pozdrav za Brezovcane od 5.03 do 12.03Citirati:
Slemica druze,od 05-12.03 SKI MANIJACI i Udruzenje Novinara Srbije ce biti na Brezovici,pa u ime BOGA se vidimo i skijamo zajedno,ah da bicemo smesteni u MOLICI!Pozdrav tebi i VELIKI pozdrav pizzeriji TINA,rezervisite jedan separe za SKI MANIJAKE!:dziveli: :cug: :yay: :glavaozid :hair:Citirati:
Originalno postavljeno od slemica
Hvala sto ste javili unapred, sada imam vremena da apliciram za jedan odmorcic u tom periodu pa da se pridruzim ekipi.:ski:
Ski MANIJACI - Ispostava Brezovica je spremna za izazove. Odusevicemo i novinare tako da za iducu sezonu ocekujem povratak starih gostiju bez kojih Brezovica nije ista.
Pozdrav i pisemo se iduce nedelje :dziveli: :cug:
Otpozdrav od Picerije Tina.
P.S. Ne zaboravite da ponesete kackete SKI MANIJACI!!!!:yay:
Sitno brojim,ovi dani kao godine postali,jednostavno ne moguce docekat polazak,ah da i jedno mjesto u separeu za moju malenkost da polozim prijemni :cug: za SKI MANIJAKA.Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Pozdrav svima.
Dugo se nisam javljao na ovim stranama, ali sada nisam mogao da odolim izazovu. Dolazak ski manijaka me je stvarno obradovao i zaduzio da Vas sve pocastim na neki nacin: usluge servisa ski opreme i kao najvaznije sa moje strane imate najekstremniju i najludju voznju ratragom nocu, sa vrha Piribrega, nesto sto niste imali prilike da dozivite i osetite.
Do skorog vidjenja
Extreme "DANE" team
P.S. Takodje i veliki pozdrav ekipi picerije "Tina"
Prosao je jos jedan vikend.
Malo je vreme zezalo ali je zato pao novi sneg tako da se sve poklapa za dolazak ski manijaka.
Pozdrav "DANE"-tu i svaka cast za ponudu. Nadam se da ce mi odobriti odmor i da cemo cele nedelje zajedno skijati.
:dziveli: :cug:
Bravo, bravo! Vidim da gore ima pravih ski manijaka, samo jedno pitanjce vama nije problem da se spustite nocu jer poznajete stazu, kakva je vidljivost nocu, za ljude koji nisu nikad bili na piribregu, a kapiram da niko odavde nije? Pretpostavljam da se ide ispred rat-raka i da on osvetljava izaCitirati:
Originalno postavljeno od Ski-Bike service DANE
Svaka cast DANE :ok:Citirati:
Originalno postavljeno od Ski-Bike service DANE
Puno hvala na velikodusnoj ponudi...jedva cekam da vidim sta taj tvoj ratrak sve moze :)
Kako ko...:yay:Citirati:
Originalno postavljeno od Misko