Hvala komšinice, najavi ovde ako ideš i termin, ja sigurno neću znati nikoga u skibusu, jedino tebe kroz reč-dve na ovom forumu :) Dosta lepih reči sam čuo o ovoj oblasti. Samo da sredim odmor a za ostalo ćemo lako :ski::ski:
Pogled za štampanje
Hvala komšinice, najavi ovde ako ideš i termin, ja sigurno neću znati nikoga u skibusu, jedino tebe kroz reč-dve na ovom forumu :) Dosta lepih reči sam čuo o ovoj oblasti. Samo da sredim odmor a za ostalo ćemo lako :ski::ski:
Najaviću, ali nemoj da brineš što nikoga ne poznaješ, meni je to isto bio problem, jer sam sama putovala, ali ekipa je takva da ćeš več do Italije upoznati pola busa. Stvarno su nas u skibusu tako napakovali da smo se supet družili i baš skapirali. Prijavićemo se uskoro ponovo, sad smo ekipa. Oko toga nemoj da brineš, ja sam najviše oko toga brinula, jer ne volim da skijam sama, ali sve je ispalo dobro da bolje ne može biti.
Obavezno biraj Auron (insistiraj da budeš smešten u Auronu), jer hotel je bolji i vidiš ljudi kažu i da je skijalište bolje. Možda ako uspem da se izvučem sa posla i da se iskombinujem sa još nekim ljudima idem opet tamo ali insistiraću da budem smeštena u Auronu (ako to može tako uopšte).
Ko je išao u Isolu2000 ovoga puta ni pakao mu neće teško pasti! Čini mi se da je ovo bila najbaksuznija smena! Zavejavanje autobusa pri dolasku i putovanje jednog dela putnika u trajanju od 28h, odron stena i prekid puta po povratku sa izleta u Monako, sneg koji je padao 4-5 dana bez prekida...i neka neko kaže da cela grupa nije baksuzna! :-( A želje svih koji su bili da se otvori staza Sistron ( staza na 2600m n.m. sa kako kažu veličanstvenim pogledom) nije imao ko da čuje i ispuni.Nije bila otvorena nijedan dan. Sreća je u nesreći da je druženje bilo max dobro inače bi se svašta dešavalo!
Eh, a mi smo se sa setom secali Isole ove godine iz L2A...
@srbijanac: a sta kazes na putovanje 36h u odlasku do L2A :glavaozid
Uvek moze gore, ako premotas par stranica nazad na ovoj temi videces da je bilo i baksuznijih grupa u Isoli
[quote=srbijanac;56530]Ko je išao u Isolu2000 ovoga puta ni pakao mu neće teško pasti! Čini mi se da je ovo bila najbaksuznija smena! Zavejavanje autobusa pri dolasku i putovanje jednog dela putnika u trajanju od 28h, odron stena i prekid puta po povratku sa izleta u Monako, sneg koji je padao 4-5 dana bez prekida...i neka neko kaže da cela grupa nije baksuzna! :-(
Brate, sneg koji pada 4-5 dana baksuz ?!
Pa ja sam u Januaru u Tinju mastao o tom snegu od makar 2 dana :sm022:
mada jest da smo putovali oko 18h:) (na tamo i isto toliko nazad)
:sm018:
meni niej jasno... isto u VT u januaru mastao sam da padne sneg i naravno pao je i taj dan je bio jedan od najboljih za skijanje. staze bile tvrde mnogo i kad je pao sneg preko toga a jooooj :)
A povratak jednog busa za BGD je bio jos bolji, 3 puta se menja guma na prikolici autobusa zbog pucanja, soferi na pumpi umesto dizela sipali bezolovni, 5 sati se ukupno zbog toga igubilo...e to se zove ekskurzija :D
A taj sneg koji je padao i nije bas bio takav o kome ste vi mastali. :)
Ne znam jel pisano o tome na ovoj temi ali prošle godine je vozač jednog autobusa imao stari pasoš bez vize pa su na granici čekali da dođe novi vozač, pa im se kasnije pokvario autobus, sve u svemu putovali ljudi 36 sati :sm022: tako da uvek može gore.
Skijanje je bilo bruka ! Sneg powder, pada 4 dana, extra ! :ski:
Staza Sistron je duga 300 metara (do nje vodi gondola sa 3 stuba) i bila je zatvorena zbog lavina, po recima francuza koji rade na zicama. Tako da cemo taj pogled videti drugi put, a za 300m i nije neka steta.
Zadnja dva dana je bilo sunca, sneg bio malo losiji, ali je moglo da se pozira koliko hoces :bootyshak
Tako da je bilo za svakog po malo :)
Sve u svemu, Isola ove godine 4-vorka, samo zbog oluja koje su poremetile put.
Ko nije bio, obavezno da ode!
Pozdrav.
Da li je neko vozio van staze na ova dva skijališta?
Kakvi su tereni?
Da li se na licu mesta može iznajmiti sigurnosna oprema za off-piste (lavinska oprema) i možda neki vodič, i kakve su cene za tako nešto?
Pozdrav