Mislis da je to resenje, pa da ovih dana bi mogli da manijacimo na kosutnjaku, videcu da dodje danas ili sutra poz :ok:Citirati:
Originalno postavljeno od laki
Pogled za štampanje
Mislis da je to resenje, pa da ovih dana bi mogli da manijacimo na kosutnjaku, videcu da dodje danas ili sutra poz :ok:Citirati:
Javi cim proveris!Citirati:
Dragi moji i jos draze moje,
Evo mene posle duze pauze, izazvane sto problemima sa kompom sto putovanjem na Kop. Isao sam tamo nekim poslom, ali se uhvatilo i malo snega (jedan poludnevni i jedan celodnevni ski pass, iskorisceni do maksimuma, bez pauza (kad sam bio zedan - jeo sam sneg:obrvajedn)). Vreme je bilo djene-djene, prvog dana kad sam skijao (sreda, 1.3.) bilo je oblacno ali bez mnogo vetra, a drugog dana (petak, 3.3.) dosta suncano, ali vetar neverovatan, na blazim stazama se jedva moglo ici nizbrdo. Al' zato je MANIJAK-POCETNIK isao na Gvozdac i na Ledenicu (moram malo da se hvalim:cool:).
Sve u svemu, spojio sam lepo i korisno, upisao na svoj konto jos dva dana skijanja (sada ih je ukupno 6:o) i bio poprilicna atrakcija u MANIJACKOJ jakni (dosta ljudi me je pitalo gde bi je mogli nabaviti). Po jakni me je prepoznao i DuleKG, koga ovom prilikom pozdravljam, zao mi je sto nismo malo skijali zajedno, ali zica nas je razdvojila:glavaozid
Mislim da je to to za ovu sezonu, kad sam ja u pitanju, ali za sledecu cu se bolje spremiti (prvenstveno finansijski) pa se nadam da cemo vise vremena provesti svi zajedno na stazama.
Pozdrav svima:ok:
P.S. Juce sam se cuo sa Popom prilikom odlaska na Brezu, kratko mi je ispricao da je PlanetBike-ov test na Jahorini otkazan (ili odlozen?) zbog jako losih vremenskih uslova (odrzana je samo teorijska prezentacija novih modela), mada je on uspeo da donekle testira RaceTiger SC, o cemu ce on licno vise reci kad se vrati. Trebalo bi da se ponovo cujem sa njim veceras, pa cu vam sutra preneti prve utiske sa Breze.
Bravo bravo! Kad si zedan lupi tri puta u sneg :kez: , vidi se sta je pravi maniac, to sto si se spustao niz gvozdac i ledenice sa 5-6 dana i nije toliki podvig kao sto si isao po razrovanim igristima 3-4 dan ;). Nas dvojca kao da se bavimo borilackim vestinama 1 dan drugi dan. Sve u svemu :cug:Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
@Stevan: kad se budes cuo sa Popom, ili sa nekim ko je trenutno na Brezovici, javi utiske, pliz :)
E ljoodi, mnogo mi se svidja vas kolektiv, i imam jedno pitanje: kako da postanem ski manijak?
Ako volis sneg, druzenje i skijanje onda si i ti ski manijak. DobrodosaoCitirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
JUPI :)Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
Tnx. Misko!!!
@Krecha_86: Dobro nam došao dragi MANIJAČE!!!:yay: Miško je propustio (ili namerno izostavio) da ti kaže da te, osim dobrodošlice na forumu, očekuje još nekoliko „sitnica” koje ćeš morati da obaviš pre nego što i zvanično postaneš član SKI MANIJAKA. (BTW jesi li gledao onaj crtać Asterix i 12 zadataka – takvo te nešto očekuje). Šala mala:ok: Dobro ti nama došao, i da da Bog i nama i tebi sa nama što više skijanja i uživanja:dziveli:. Članarinu „plaćaš” na prvom narednom skupu u Generalštabu kod BataBaneta.
@Stevan: Stevane, MANIJAČE, mnoooogo si se ti promanijačio nešto ove zime, znaš!!!:kez: Što Miško reče, vas dvojica ko majstori kung-fua, a ne SKI MANIJACI – drugi dan, treći dan, peti dan....:D. Neka, neka, nek' si ti nama živ i zdrav, gledamo se kod BataBaneta, kad se vrati iz Francuske, ako ne pre na nekom snegu.
Veliki pozdrav za sve SKI MANIJAKE!
Evo sad (8.50h) se čuh sa Popom. Uhvatio sam ga na doručku. Kaže, pada jak sneg, napadalo ga je preko pola metra, pa trenutno prave planove za off-piste akcije kasnije, u toku dana, a možda i noćno skijanje sa ratrakom. Juče su skijali na sidru pored hotela, ako sam ga dobro razumeo. Iako su na Brezi na snazi redukcije struje, žičare rade, jer imaju svoje agregate.
Inače, momci iz Picerije Tina su, kao i cela ekipa gore, kaže Pop, fantastični!!!
Toliko za sada. Imamo dogovoro da se kasnije u toku dana ponovo čujemo, pa kad bude neki info update, postovaću ovde.
Do tada, pozdrav za sve SKI MANIJAKE od ekipe MANIJAKA sa Brezovice.