Pa dobro, nemoj samo njemu da kazes e ce nas tuziti.
Evo ti slicice ateriranja:sm019:
Pogled za štampanje
Pa dobro, nemoj samo njemu da kazes e ce nas tuziti.
Evo ti slicice ateriranja:sm019:
bez muzike u pozadini...
http://www.youtube.com/watch?v=VJpvgEXSgH0
Na ovoj drugoj i trecoj slici bas si zaglavio a na prvoj je trag skija u pozadini prelijep...
Pa Srecko,dje bijelu jaknu za skijanje nadje?? :)
Svaka vama momci cast kad se upustate u ove offpiste avanture...Imam neki osjecaj da se ne bih snasao najbolje tako da se drzim uredjenih staza za sad... :)
Extra slike,a cini mi se provod i skijanje jos bolji :ok:
Samo da vam nisu ove skije malo vise mrsave za ovakav off :)
Vidim bilo super skijanje :)
Cuvajte malo pudera i za nas sledeceg vikenda :)
Tadija druže, pored nas ostaće netaknutog powdera kolko hoćeš, ne moraš se bojat. Mada, kad padnemo, tad ga dobro utabamo...
Danas jedan poludnevni a iduće nedelje dolazi neki hladni talas, kažu iz sibira.
Ima te ima...npr odje...:)
http://www.youtube.com/watch?v=EuDFf...eature=mh_lolz
@Tadija, ne brinemo se mi za tebe.Gledajuci vansezonke aktivnosti i kako zakucavas tebe mozemo poslati i na repetitor na Bjelasici, ti bi se bez problema odozgo spustio. Mi smo ti ipak udruzenje snowelderly;).Salu na stranu, ima snijega dosta, najavljuju hladno vrijeme, krajem nedjelje nove padavine tako da ako namjeravas doci mogu slobodno da ti kazem da imas dje:dziveli:.Jedino moze vjetar da zahebe situaciju, inace je top ugodjaj i on i off piste.
@Sasa, kako se mi budemo debljali, valjda ce nam i skije ici u sirinu?!:)Provoda nam ne fali vjeruj.Bas se lijepo druzimo, skijamo, padamo i naravno zezamo onog ko poljubi ledinu.
@Peja, dobio sam jaknu i pantalone od druga, bio coek u Italiji i sjetio me se. Pridruzices nam se ti i na off-u, vidjeces, super je.
Inace, ja cekah da Panzer napise koje slovo o danasnjem skijanju, ali sve su prilike da je coek nasao kakvu zensku zanimaciju da mu lijeci upalu misica(klin se klinom izbija).
Opet je dan bio idealan, sunce i minus citav dan. Staze pripremljene dobro, kamenja standardno i cini se malo manje naroda nego juce. Mi smo uzeli poludnevni pass i mogu slobodno reci da smo napravili dobar izbor. Em smo se lijepo naskijali dok su staze drzale, em smo odgledali poslednja 2 seta tenisa(:sm017: Novace).
Najzanimljivije je sto smo danas prosli bukvalnu svaku stazu na Bjelasici, i sa sestosjeda i sa dvosjeda i Kljuc i sva krizanja i sve off-ove. Cilj nam je bio da vidimo koliko to vremena zahtijeva i moze li se sve preci u poludnevnom skijanju. Pa eto moze, cak i neke staze vise puta.Tempo je bio dosta jak, mozda postavimo i neki video. Slike duguje Panzer posto je kod njega aparat ostao. I na kraju, rucak je bio kod Brila u gradu, dobra becka snicla a ni cijeni nije mane.Rezime-MNOGO DOBAR VIKEND!:yay:
Sto bi nas Pejamachine rekao-bilo i ponovilo se!
au ali treca slika sa prethodne stranice...tooop :)
ajd' dako i ja naletim sl vikend :)