Citirati:
Originalno postavljeno od bojan
Pa.... osim chaja od nane (schmrtz, morao sam da ga pijem), nije bilo lose...
Bice i bolje, znam...
Ziveli!
Pogled za štampanje
Citirati:
Originalno postavljeno od bojan
Pa.... osim chaja od nane (schmrtz, morao sam da ga pijem), nije bilo lose...
Bice i bolje, znam...
Ziveli!
Videsmo se sinoc na kratko kod Bata Baneta ispricasmo,upoznali smo "majstora" HE,HE,HE i popili LAVICA,malo polemisali(uvek isti)o znanim i neznanim stvarima uglavnom nas je bilo 6.Symon,Bata Bane,Crazy Kong,HE,HE,HE,Misko i ja.Nadam se posle ovih putesestvija koja nas ocekuju da ce nas biti vise u General stabu!Pozdrav,POP
Ove nedelje sa na Koaponiku, pratio sam Bambi kup za decu, a danas i sitra je FIS prvenstvo Srbije. Skracene informacije se mogu naci na sajtu, a kompletni izvestali nakon mog povratka.
Nazalost takmicenje se odrzava u uslovima guste magle.
Od manjaka, na Kopaoniku je Stevan, i obadvojica pozdravljamo sve, kojekude, ski manjake.
Zoran
ljudi budite se :D ,pada sneeeeeeg:yay: :yay:
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Da, tako je bilo, samo imam jednu ispravku (ili mi je mozda lakse da promenim nick :confused: ). Pise se "hehehe" (to mu dodje otprilike kao ;). Ovo "HE,HE,HE", kako si ti napisao izgleda valjda kao :obrvajedn ili :kez: ... a ja sam fini bre!
Hahaha... sala mala, nije bitno kako se pise... samo nisam mogao da odolim...
I ajde vise, idite na to skijanje, pa se vratite, pa zalepite slike da mi smrtnici vidimo nesto bozansko.
Pozdrav!
Nikad ne reci nikad, što reče Bond. Džems Bond. Dakle, ko bi pomislio da ću ja o firminom trošku da potegnem na sl(užbeni) put čak u Poljsku, a da ću da završim u Zakopanima!!!!!!!:ski:
Doduše, samo na jedan dan, odnosno na dva ipo sata (skijanja), ali, brate, za ćeif i merak – više nego dovoljno:ski:!!!!
Osim toga, po prvi put sam bio u prilici i da probam te famozne karving daske. Teta u skijašnici častila me sa Rossignol T-Power Cobra X:obrvajedn, šta god to značilo. O tome ovde toliko. Uz pozdrave svim manijacima koji su danas na „belom”, i onima koji „peglaju” tastaturu i sl. umesto skija, lične impresije jednog ski penzionera o tim karving daskama i uopšte, postovaću u odjeljku OPREMA. Čim budem završio sa ovim postom.
Symonu, POpu, Bata Banetu, Jovanitzi, Flowu, NSWu, Bokiju i svim ostalim SKI MANIJACIMA, želim ove sezone bar još jedan ski dan kakav sam ja imao u Zakopanima.
P.S. O mom „karvingu” u POljskoj dodaću samo još ovo: Iako je bilo, na žalost, BEZ IJEDNOG manijačkog rekvizita!!! (ni kape, ni jakne, baš ništa!!!:(. Nisam se nadao skijanju, molim nazočne da mi oproste), u jednom trenutku prokomentarisano je od strane jednog 40godišnjeg Švaburine: ДАС ИСТ МАНИЈАК!!!!!!!!!! Na šta sam se ja okrenuo i iz rikverca mu dobacio: АЈН ЕХТЕС МАНИЈАК АУС СЕРБИЈА!!!!!!!!!!:yay:
MAJ НЕЈМ ИЗ БАТА. СКИ БАТА.
Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
.... e bas neka si mu rekao ... :ok:
hehehe, pozdrav!
ДАС ИСТ МАНИЈАК!!!!!!!!!! Na šta sam se ja okrenuo i iz rikverca mu dobacio: АЈН ЕХТЕС МАНИЈАК АУС СЕРБИЈА!!!!!!!!!!:yay:
MAJ НЕЈМ ИЗ БАТА. СКИ БАТА.[/quote]
Pozdrav za Ski Batu i "zavidim" mu na novom skijalistu koje je posetio.Jedva cekam da se ovi nasi svetski a i domaci putnici vrate pa da se okupimo na jednom ski vikendu i razmenimo iskustva:ok:
Simone, MANIJAČE, pozdrav! I ja sam prosto ljubomoran na ostale manijake koji sada negde peglaju. Gledam kroz prozor ovde u BGDu kako veje, pa se mislim kako li je tek negde gde ima i ski liftova...
Nadam se da ćemo se još koji put ove zime gledati negde na stazi! A ako baš ne, ne gine nam manijačenje u Generalštabu kod BataBaneta, čim se društvo vrati od kojekude.
Ej manijaci! Cuo sam da na Kosutnjaku radi zica :D :D , ja odoh veceras sa daskom da izvidim situaciju :P Ponecu i sanke kao rezervnu varijantu hehehe