-
4 prilog(a)
Danas na Bjelasici skoro idealan dan.Temp jutros oko minus 11 kasnije malo visocija ali konstantni minus. Pomalo je bilo vjetra, smjenjivali se divni suncani intervali i bukvalno mecave na vrhovima.Staze do pola dana dobre, snijega dovoljno utabanog, na pojedinim dijelovima ispod Kljuca i Cupova oduvan prilicno. Kamenja ima onoliko koliko ga je bilo na otvaranju 24.12. i bice ga do kraja sezone jer ono sto ratrak utaba kasnije izvale skijasi i tako u krug. Ljudi dosta i na stazama i u redu za sestosjed i u restoranu. Sminke i poziranja koliko volis, pomenuti slovenac sto skace u vis sankama, DJ zurke i tako to.Obzirom da snow elderly nisu bas za taj program tako su oni napravili pauzicu od pola sata i objedovali 3 supe, 2 porcije kobasica(2 x 5), dva kuvana vina i caj i to platili ravno 30 eurica. Je li malo ili puno ili taman procijenite, a neko veli da je toliko i na pjeni od mora. Elem, skijanje je bilo dobro, narocito off sa Cupova, snijeg velik na tom dijelu i ja sa svojih 95 kila napravih 2 povelika kratera u prinudnom ateriranju nedje po sredini padine.Sve to izazva smijeh i sprdnju pomenutih starkelja, al ajd,mora ziv coek ponekad i pasti.Ako se nismo zabrojali sto puno, prepeglali smo danas nekih 50-tak km.Par slicica sa mobilnog za one koji planiraju ici gore.
-
Rekordna posjeta juce, ali nista ne smeta profesionalcima sa ski centra Kolasin1450:) !
http://www.pobjeda.me/2012/01/15/na-...3-000-gostiju/
-
Problem je sa ovim parkingom. Kada se kreće nazad čeka se preko pola sata u koloni dok oni uzimaju tikete i naplaćuju po satu,
Ako ga već moraju naplaćivati neka idu sa fiksnom cijenom koja se plaća na ulazu, a ne ovako.
Em se čeka, em nervoza, rizik da se ćukneš po onom ledu. Naš šofer se umalo nije pobio s jednim što mu je uletio pred rampu.
-
Oces reci sofercina:sm022:
-
-
Je li ko danas bio na Jezerinama?Kakva je situacija?
-
Kaze mi burazer koji je danas bio da je jako hladno,ali staze dobre i nema puno skijasa
-
Sta ti je nasa mala CG:)
Vucje nije mnogo daleko vazdusnom linijom, a tamo bi idealno vrijeme, skoro bez vjetra.
-
Mi idemo sjutra, trebalo bi da bude fino.
-
Fino skijanje danas na Jezerinama.. Nije bilo guzve kao proslog vikenda, ali bilo je naroda.. Oblacno, na Cupovima je bilo malo mecave, ali bilo je sasvim ok skijanje.