SS u vezi 10/sezoni skipasa
Upravo sam zvao SS direkciju u BG-u i direktno na Kopaoniku, dobio sam iste odogovore za 10/sezoni skipas:
- Da li taj skipas podrazumeva nevezanih 10 dana tokom čitave sezone bez obzira u kom periodu se kupi?
Da, podrazumeva 10 nevezanih dana tokom cele sezone, odnosno od kad počne da radi ski centar i do kad ima snega.
- Da li je cena, kako stoji u cenovniku, stvarno 8.300 ako se kupi u periodu od 1. do 11. decembra?
Jeste, to je ta cena u promotivnom periodu, a koja je ustvari cena sa 50% popusta u odnosu na najvišu cenu tog skipasa. Po toj ceni će moći da se kupi ukoliko u tom periodu profunkcioniše ski centar. Mi smo tehnički spremni za početak sezone i planirali smo da sve počne 1.12., a da li će u tom periodu ski centar raditi zavisi od vremenskih uslova. Ukoliko ski centar ne bude počeo sa radom u tom periodu ni skipas prodajna mesta na Kopaoniku neće početi sa radom pa neće biti moguće da se kupi 10/sezoni, kao ni bilo koji drugi skipas. Najbolje da nas pozovete pre nego krenete put Kopaonika da proverite (036/471-211; 011/222-3967).
- Da li postoji ograničeni broj tih skipasova ili bilo kakva druga ograničenja kada je 10/sezoni skipas u pitanju?
Ne postoji nikakvo ograničenje sem da mora da se kupi lično i isključivo na samom Kopaoniku.
- Da li je moguće kupiti taj skipas na Expozimu ili isključivo na prodajnim mestima na Kopaoniku i kojim?
Na Expozimu po toj ceni neće moći da se kupi 10/sezoni, ali važiće popust od 10% na najvišu cenu u sezoni (16.600) za sve skipasove pa i za konkretno taj.
- Da li je moguće da jedna osoba kupi više 10/sezoni skipasova za druge osobe uz na primer njihove lične karte i fotografije u elektronskom obliku?
Isključivo može da se kupi lično. Na samom prodajnom mestu se vrši fotografisanje osobe na čije ime ide skipas i neophodno je priložiti neki lični dokument: ličnu kartu, pasoš...
Kao što rekoh i iz Bg-a i Kopaonika sam dobio identične informacije. Zvučali su dosta oprezno kada je u pitanju početak same sezone i podvukli nekoliko puta da je najbolje pozvati ih pre nego se zaputim na Kopaonik da ne bih išao za džabe. Takođe su bili jasni u tome da pre nego počne sezona neće raditi prodajna mesta na Kopaoniku pa neće biti moguće kupiti bilo koji skipas.
Izgleda da nam ne preostaje ništa drugo nego da sačekamo taj 1. pa da ih pozovemo.