Daće bog snega u Martu pa na igrišta makar na jedan dan sve sa decom i gomilom žena .... Nije valjda već gotova sezona ? Veliki pozdrav !Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
Pogled za štampanje
Daće bog snega u Martu pa na igrišta makar na jedan dan sve sa decom i gomilom žena .... Nije valjda već gotova sezona ? Veliki pozdrav !Citirati:
Bojane, iz tvojih usta u Božije uši!!!!! I ja se nekako u potaji nadam da ću da uštinem barem još koji dan do kraja sezone, ali... Porodične okolnosti koje su mnogo toga promenile, onda nenadana gužva na poslu, ničim izazvana.... Ma, valjda će da bude još skijanja u martu.:yay::ski: A i ako ga baš, baš, ali BAŠ, promašim, ima ko će da me u boju odmijeni :ok:, a onda ćemo za narednu sezonu системацки и плански da se pripremimo. :cug::dziveli:
VEEEEEEELIKI POZDRAV ZA SVE MANIJAKE KOJI NEGDE PEGLAJU STAZE!
P.S. Ne zaboravite jednu žicu i za mene!!
Pozdrav svim MANIJACIMA evo par vesti sa jahorine snega ima dosta preko metar ipo staze se uredjuju samo jutri tako da su do podneva sve rasturene u ponedeljak je duvao jak vetar tako da zice nisu radile,a ovih dana smenjivalo se sunce i jaka magla ali je na kraju magla odnela pobedu,jedina sta koja opstane ceo dan bez obzira na broj skijasa je Pracau subotu se vracam za bg pa cu okaciti slike,pozdrav.
Pozdrav za Ski Batu evo sad sam stigao s Jahorine, ekipa ti je poznata, Pop, Bata Bane,Milan,Boris i ja peglasmo Jahorinu danas iz sve snage pa se i umorismo ispeglasmo vise puta i za tebe, malo magle, malo sunca, pa puno magle i tako redom,sve u svemu odlicno.Bice okupljanja jos, ne brini i danas smo kovali plan.Jos jednom veliki pozdravCitirati:
Pozdrav Ski MANIJACI,
kako moj drug Symon vec napisa,juce smo bili na Jahorini sa namerom da i danas ostanemo tamo i skijamo ali verujte da je bilo toliko ljudi na stazama da smo na Praci cekali pola sata u redu za zicu,na Ogorjelici 2 15-20min a na Ogorjelicu 1 nismo ni isli kada smo videli koliki je red.Imali smo lep dan sa povremenim suncanim periodima,a popodne i jaku maglu koja je pokrila vrhove i bilo je mucenje skijati po takvom vremenu!Gore smo sreli i nasu Gordanu i malo popricali sa njom pred polazak nazad za Beograd.U Sapcu smo se obeznanili od cevapa u jednoj maloj cevapdzinici,ljudi to treba probati,verujte mi na rec,ja evo ne mogu da doruckujem!Veliki pozdrav za SKI BATU,BOJANA i kumu!
POP:dziveli:
E, stvarno bese super, hvala Popu, Milanu,Symonu, Borisu na dobrom zezanju i dobrom skijanju. A cevapi u Sapcu... strasno:hair:
Ha ha ha samo na cevape mislite, vise nego na skijanje.Pozdrav za Bata Bana :ok:Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Brate i sada mi se jedu,ako vise prodjem kroz Sabac a da ne jedem cevape Bog me ubio!Simo majstore sta cemo za kacigu?Javljaj se cim budes mogao,hoce oci da mi izvade za kacigu.Pozdrav,POPCitirati:
Originalno postavljeno od Symon
Manijaci pozdrav malo pre dodjoh sa kop-a, mrtav sam umoran, pa ce sutra detaljni opis, pozzz
Ajde postavljaj neku sliku:mad: