Bravo momci za akciju!!!
Sa nestrpljenjem očekujem skijanje na Jahorini!:ski:
Do četvrtka veliki pozdrav!
Pogled za štampanje
Bravo momci za akciju!!!
Sa nestrpljenjem očekujem skijanje na Jahorini!:ski:
Do četvrtka veliki pozdrav!
fin provod ....
[QUOTE=milance]Izvinjavam se,tek malopre sam saznao da ides i ti.Pozdrav,POPCitirati:
Originalno postavljeno od pop67
Popu, Bata Banetu, Milanchetu i Bojanu srecan put i najluđi mogući provod koji mogu da zamisle!!!!! Dobro skijanje se, naravno, podrazumeva!:ski:
Ja sam u poslednje vreme u toliko velikim porodičnim i poslovnim gužvama da ne stižem ni da sednem za komp, a nekmoli da odem negde gde još ima snega.:(:( Breza, moja velika ljubav, otpala je iz Popu znanih razloga (privatno-porodični), a umesto na vikenda na Jahorini, ja opet odo' na službeni put u Poljsku. Sudeći po tome kako se stvari odvijaju, reklo bi se da je sezona 05/06 za mene gotova.Osim, ako nas NSW ne bude zvao na neki vikend u julu-avgustu!
Veliki pozdrav za sve iz MANIJAKE!
P.S. @Pop & Bata Bane: Dajte više, bar da se vidimo u GŠ, ako već ne mogu sa vama na skijanje!!!:cug:
Samo da nam prodje jos ova Jahorina i gledamo se....:yay:
Pozdrav svima i jedno pitanje... da nema neko slucajno da danas ide na Kopaonik a da ima jedno mesto, pobeze mi onaj bus u 12....
Uzmi onaj u 3h pa se snadji od Brzeca, ja sam tako isao i stop obicno pali, stanes na krivinu kod odvajanja za Kop i malo cekas, ako nije previse ladno, nema frke, a neko ce vec stati.Citirati:
Originalno postavljeno od gavra
@milos79> Hvala, to mi je bila alternativa, otisao sam....
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Ide i Zoki Symon sa nama sutra na Jahorinu..:yay:
Pozdrav za Bata Bana pojacavam ekipu i vrlo se radujem:ski: :yay: :yay: :ok: