E Daki, pa nemamo mi svi 300 dana snega, moramo malo da improvizujemo!:ski: :yay:Citirati:
Originalno postavljeno od daki
Skijanje je skijanje...
Pogled za štampanje
E Daki, pa nemamo mi svi 300 dana snega, moramo malo da improvizujemo!:ski: :yay:Citirati:
Skijanje je skijanje...
manijaci i ostali borderi, skijasi.... ja sutra ujutru krecem na dobro nam znan Kopaonik :ski: vreme je nikad gore i prognoze su katastrofalne ali sta da se radi kad se skijati mora :ok: . Ko se bude gore zadesio a zeli da skijamo zajedno neka me slobodno cimne na PM, pozdrav.
Al nemogu. Evo par slika ovamo kod nas pa ti navrati u Julu Prilog 201Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
Prilog 204
Prilog 205
Perisher Blue Australia .....
Prilog 206
Prilog 207
Prilog 208
Svi smo mi manijaci....
Ali ovi su stvarno prva liga :jester: :jester: :jester: :yay: :ski:
Saljite ove odma na Zabljak!
Pa da,al na Zabljaku ne smeju da se ovako skinu ni u julu,avgustu a kamoli...:DCitirati:
Pa MANIJACI da vas upoznam sa nekim akcijama koje cemo preduzeti u narednom periodu.U cetvrtak Bata Bane,Boris i ja idemo na Jahorinu na dva dana,Bata Bane ,Boris,Mladen,Tamara i Daki idu u Fracusku 03 .03.2006.a Crazy Kong ,Bojan,Stekan i ja ideno istog dana na Jahorinu na ski test ili ti recenziju VOLKL-ovih skija za sezonu 2006/07,da bi 05.03.u 8.30 Crazy Kong,Bojan,Vujche i ja krenuli put Brezovice na 7 dana.Obzirom da ste se malo ulenjili i da manje pisete nego do sada,dajte malo se aktivirajte.Vidjenje u generalstabu cemo zakazati uskoro i to objaviti!Pozdrav,POP:dziveli:
:kez: :kez: :kez:
[quote=pop67]Pa MANIJACI da vas upoznam sa nekim akcijama koje cemo preduzeti u narednom periodu.U cetvrtak Bata Bane,Boris i ja idemo na Jahorinu na dva dana
E, pope nemojte mene da zaboravite, pa ja vozim:D