Juce sam na Durmitoru vidio par ljudi koji su na Jezerinama inventar, rekose da ima mnogo,mnogo kamenja.
Pogled za štampanje
Juce sam na Durmitoru vidio par ljudi koji su na Jezerinama inventar, rekose da ima mnogo,mnogo kamenja.
Bio ja juce...kamenja koliko hoces...poslije 1 sat pogotovo...toplo...do 1 skijanje i moze, kasnije je ljepse sjedjeti u kafic dolje i uzivat u pogledu i kuvanom vinu jer staza je dosta spora i mekana...vrijeme nije moglo ljepse biti, da je 3 stepena niza temp bila bilo bi idealno...
Od sinoc pada jak snijeg, kazu da se znacajno povecao snijezni pokrivac.. Sjutra su najavljili prestanak vjetra, tako da bi u nedjelju trebalo da bude super za skijanje.. Ja sam tad gore, pa ako ko bude isao, gledamo se..
I dalje jak snijeg na sjeveru! I u Kolasinu i na Zabljaku! Napdalo oko pola metra sigurno, jedino je problem sto duva, pa ga nosi malo.. Sjutra slabljenje i prestanak vjetra, u nedjelju ce biti idealno cini mi se!!
Ima li kakvih svjezih vijeti sa skijalista?Da ne zovemo Ivanu posto ce ona reci da je idealno...
napadalo snijega koliko hoces...snowhuntersi su sjutra gore i ja sa njima...nadamo se lijepom danu...
I ovi snowelderly ce sjutra vjerovatno biti gore
Hehehe! Neka neka! Gledamo se sjutra ljudi!!