niko se nije zalio...:yay:Citirati:
Originalno postavljeno od Super Girl
Pogled za štampanje
niko se nije zalio...:yay:Citirati:
Originalno postavljeno od Super Girl
Danas je ekipa SKI MANIJAKA u sastavu Kum Stevan,Aca,Igor,Verica ski manijakinja u pokusaju koja nikad nece postati SKI MANIJAK i Symon pohodila ski stazu Mackov Kamen.Utisak je odlican staza kao staza raj za pocetnike i decu i SKI MANIJAKE u startu.Duzina oko 300m, ski lift uze.Osvetljena i za nocno skijanje. Gazda MIRKO fantastican covek i DOMACIN.Ski centar u razvoju koji ce sledece sezone pomrsiti konce ski centrima u okruzenju.Kad se zavrsi sve sto je planirano za sledecu sezonu oduvace Divcibare ima samo da prsti.A tek kuvano vino:dziveli: :cug: haos.Toliko za prvi put.Vredi razmisljati o odlasku na jedan dan.Na zalost fotki nema.
Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
Koliko si para potrosio za ceo aranzman za Kop za sve to vreme, sigurno preko 400 Eura, Ako je preko toga mogao si ladno sa nama u Francusku pa da vidis i topove i brze zice, a o stazama da i ne govorim. Pozdrav tebi i iduce godine da se malo bolje organizujemo za neko skijanje u Evropi:ok:
8 dana sa ski pasom,smestajem,klopom i malo provoda je nesto manje od 500 evra. Inace mi niko nista nije ponudio a i ja sam bio malo lejn u potrazi za odrovarajucim zimovanjem u Evropi ali ima dana,skijacemo:ski: ...Ako bude organizovano nesto za sledecu godinu ja sam u ekipi...Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
A i kad malo bolje razmislim zasto se mi ne dogovorimo i do pocetka sledece sezone napravimo neku malo vecu ekipu pa se svi potrudimo da pronadjemo sto povoljniji aranzman? Jesi li za? Ko je jos?:dziveli: :yay: :ski:
Bravo Symon-e, pravi si ski manijak! pozdravi ekipu!Citirati:
Originalno postavljeno od Symon
Ne mora bas ovako rano ali je fora da se izdogovaramo npr u novembru i da tad pojurimo najbolje uslove, ja sam svakako za. pozzz.Citirati:
Napravicemo neki aranzman za oktobar-novembar za neki glecer u Austriji!
Tada smo svi gladni skijanja
Postovani SKI MANIJACI,
U cilju formalizovanja naseg za sada neformalnog udruzenja pocinjemo sa pravljenjem ID kartica i evidencije o clanovima:deal:. Molim vas da mi, u nekom razumnom roku, posaljete licne podatke (ime i prezime, JMBG, adresu i broj telefona (dosta je samo mobilni)) i sliku (na kojoj vam se dobro vidi lice, po mogucstvu sa MANIJACKIM kacketom na glavi:ok:), na email
stv607@yahoo.com
Pozdrav svima,
Stevan, vas blagajnik, sekretar, izvrsni direktor i buduci premijer
:dziveli:
Naravno, prethodno se odnosi i na sve one koji jos nisu SKI MANIJACI, a jesu manijaci kad je skijanje u pitanju i zeleli bi da nam se pridruze:ok:
Citirati:
Brate iduce zime za te pare ima da skijas u Francuskoj