Pa ako budete vidjeli, bice dobro ;)Citirati:
no, vidjecemo, samo da se skija
Pogled za štampanje
Pa ako budete vidjeli, bice dobro ;)Citirati:
no, vidjecemo, samo da se skija
Haha, slazem se Oggy ;)
Neko je zaboravio snowbord na Jahorini.
Postavicu sliku daske ovde a detalje ostavljam za razgovor sa osobom koja se bude javila.
Napominjem da cu od vlasnika traziti fotokopiju LK u slucaju da se kasnije javi neka druga osoba koja tvrdi da je vlasnik.
Nadam se da ce pravi vlasnik naci svog ljubimca :ok:
https://lh5.googleusercontent.com/_J...228_161030.jpg
063/347930
svaka cast za postenje,retkost ovih dana :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:
Svaka cast! ;)
Ljudi, jedno pitanje, gdje se tacno nalaze apartmani Olimp? Blizu staza? Treba mi brz odgovor..
Mislim da je to jedna od velikih vila u dnu Satora, ne znam da li je bas ski-in-ski-out ali je prilicno blizu staza.
Pise da je blizu staza, da ima uredjena staza koja vodi od podnozja zice do samog hotela.. Ja ne znam, jer nikada nisam bio gore, idem u petak prvi put ;) Hvala Oggy
Evo jedne slicice kada se popodne odjedanput spustila magla i padao sneg.
Vidljivost do vrha mog stapa od 135cm.
Bio je to 03.02.2007. subota pred povratak kuci. Dok me cekao kombi sa drustvom za povratak ja sam izvlacio do poslednje zice i nikad se nisam žešće i neizvesnije naskijao nego tad.:ski:
Odjedanput ti samo propadnu noge, pa onda ti kolena odjedanput pod bradom, jer stazu zbog beline i magle uopste ne vidiš.(što se i vidi na slici jer štap stoji na dole)
Nigde nikog ! A žice radile za divno čudo, valjda da može da se vrati poneki zalutali skijaš.
Tako da se ne brinete zbog magle , vec kada je vidljivost dobra obavezno memorišite staze i onda mozete da kazemo napamet da skijate.
:sm018:
Hehe, hvala Ivane. Nadam se da ce nas izbjeci ovo ovoga vikenda:)
Ljudi, koliko je dvodnevni ski pass za odrasle, u eurima? i postoji li popust za grupe samo na dvodnevni, jer nista ne mogu precizno da nadjem? Provjerena info mi treba.. pozdrav!
Milose, evo zvanicni cjenovnik http://www.oc-jahorina.com/index.php...ss-mainmenu-28
a evo i za grupe http://www.oc-jahorina.com/images/st...grupe_2010.pdf
Ali ovaj popust nema veze sa obicnim grupnim skipassom, vec samo za grupe, ali na sezonski ili 5 do 10 dana u sezoni ski pass? Ako se ne varam.. :sm022:
Oce li bit ko od forumasa za vikend gore?
Ponadah se da je neko koga ne znam.. maxe:))
Naj radije bih sad bio na Jahorini, ali ne mogu jer moram sad posle FR da pristedim kintu za more zbog dece i zene.
Inace koliko vidim idealni uslovi sa metar snega , ehhhhhhh.:glavaozid
Ajd lepo se iskijajte i vidite ima li puderastog na praci(skocine-8) skroz levo na dole.
Opustena voznja kroz dubok sneg tamo davne 2006/7, je poslednji put kada sam tamo ubo prsic. Posle toga jedva da je i zica uopste radila.
Posebno uzivanje kada se uleti u smet i za trenutak skijas sa snegom do preko kukova a visok sam 188cm. MILINA.
Mozda sam sutra gore mozda :)
Kasno sam vidio por, mi smo na JAhorini, sve je super.. Stazae nisu u bas savrsenom stanju, ali nije bilo magle, to je dobro:) Veceras smo u aficu odmah ispod sestosjeda Poljice, sjutra opet skijanje, i onda lagano za Podgoricu:) Cim dodjem slike i opsirnije, pozz
Bila reportaza na dnevniku o Jahorini, zale se kako je sezona losa bila pa sad pokusavaju to financiski da nadoknade pa kaze kako ce sledece god sve staze biti pokrivene zasnezivanjem i da ce biti snow park. Zivi bili pa videli
A staze? Ništa proširivanje, ravnanje, probijanje novih? Bez toga ne trebaju bacati pare na zasnježivanje (i čuvenu gondolu iz Pala).
staze niko nije spominjao samo zasnezavanje
I ja sam cuo za zasnjezavanje, i novi sestosjed. Ali stvarno treba da se poradi na stazama malo, prelijepa planina!
Neb ja tu nista diro staze!
Osim mozda da neki put prodje ratrak sa olimpika do skocina(prace) da se ne gine u lavinama(mozda gresim ali cini mi se da su tu najvise stradali od lavina) i da ih preko leta ciste od kamenja.
Inace ako budu sirili staze onda mora da suzavaju van staze = greota (a i skuplje a pare nisu problem .... )
Samo zice da pojacaju da se ne gubi vreme u cekanju istih i naravno zasnezavanje.
Inace gde su slike sa vikenda? zabusavas?
Pozdrav
Evo par slicica, nema ih nesto previse sa staze, nismo imali kad da slikamo ;)
Jahorina - Kup veterana ''Jahorina 2011''
Izvor: Palelive.com
.
Smučarski savez RS, OC ''Jahorina'' i prijatelji Jahorine u subotu 02.04.2011. godine organizuju Kup veterana ''Jahorina 2011''. Tehnički organizator je SPD ''Jahorina''. Takmičenje će biti organizovano u disciplini veleslalom na stazi "Olimpijski slalom" na Jahorini. Ogled staze je zakazan od 09:00 do 09:45 časova, a start trke u 10 časova.
Pravo učešća imaju svi ljubitelji skijanja (Ž-M) rođeni 1976. godine i stariji.
.
Detaljnije...
Eh, da smo znali malo prije.....skupila bi se ekipica....ali tako možemo samo poželeti mnogo sportskih užitaka....ako bude i sledeče godine, evo nas...:ski:
Kup veterana na Jahorini, 2.4.2011:
http://www.rtvis.tv/latn/?page=67&kat=152&vijest=49256
Super stvar, steta sto nije bilo vise snijega.. :ok:
Izgleda da ubrzo kreću sa izgradnjom šestosjeda Skočine i garaže za šestosjed Poljice... Provjerena informacija.
Nezvanično, na Jahorini je po drugi put poništen tender za izgradnju sestoseda "Skocine" :(
Da li neko zna u cemu je problem... ??
Da li su nastavljeni, prosle jeseni zapoceti, radovi na instalacijama za zasnezavanje?
Sa Jahorine stizu vesti o odrzavanju sportskih kampova....
Ali nema vesti o uredjenju staza, o zicarama, o nastavku radova na sistemu zasnezavanja... :(
Evo pristigle informacije...
****Ove godine nece biti radova. Zavrsice se postojeci sistem za zasnezavanje (neki sitni radovi koji su ostali). Svi ostali radovi, zicare, prosirenja sistema za zasnezavanje i sl. je planirano za narednu godinu.
Steta, nepovratno izgubljeno vreme za Jahorinu ...
Ni garaže za sjedišta šestosjeda?
Nista, sem tih sitnih radova, a oni se odnose na prosle godine postavljen deo sistema zasnezavanja. Naime, pokazalo se da uradjeni deo sisteme ima dosta rupa - mesta na kojima sistem pusta, pa sada to treba da se pokrpi.
Čini mi se da su u pitanju radovi koji su se trebali završiti prije početka protekle sezone! No, kako je u zadnje vrijeme, bitno je da se bar nešto čini...
I ponovo će za lošu sezonu biti kriva priroda, slabe padavine, globalno otopljenje, sve drugo samo su oni iz OC Jahorina vrijedni, cool i dobri momci...
To što nisu u stanju da prepoznaju prioritete (npr. čišćenje kamenja na stazama) već se gube u megalomanskim građevinskim projektima, samo će doprinjeti, uz agilne privatnike na manjim skijalištima u BiH, još većim gubicima i odlaskom skijaša na druga mjesta...
Šteta.