Ha ha ha ha stvarno sta reci:sm022:
Pogled za štampanje
"...Carabinieri su opasni i ima ih "undercover" po svim skijalistima, pa zato pazite kako vozite i nemojte jurcat jer vas mogu kazniti.
Isto tako mi je pricala cura koja radi u jednoj osiguravajucoj kuci da znaju nasi ljudi imati velikih problema ako dodje do nesrece na talijanskom skijalistu jer da ako se sudare s talijanom, bez pardona uvijek okrive stranca http://www.skijanje.hr/forum/sm008.gif
Bata Bane, ovo nisi prijavio. Jel ce da nas teraju da duvamo u balon pre skijanja ? Da ponesem ja vozacku za svaki slucaj ? :bootyshak
Sapa, kako bi ti prosao ovde, oduzeli bi ti skije na 6 meseci, garant! Hahahahahahahahaha ! :sm021:
Kad vidim kakvi sve idioti voze pistama onda nemam specijalan problem sa ski patrolama i karabinjerima koji naplacuju kazne, nek naplacuju nek ih sve oderu....
Onom Rumunu iz one price sa Krvaveca ili dje ono bi??? bi ja licno naplatio kaznu:couto: nebi mu trebala policija (seljacina).
Neki dan sam imo prepirku sa Tataratirom; objasnjavam da svak onaj ko je gornji na pisti mora da vodi racuna o onom donjem, pa taman da taj donji vrti zavoje sve sa jednog na drugi kraj staze, ta nasa domaca pricha: 'presjeko mi stazu', haloo???? osim na ukrstanju dvije staze, nikad nisi duzan da se okreces i gledas jel ima neko iznad tebe. Ja to licno radim uvjek, jer nikad neznam kakav ce Rumun da naleti......
Inace da je Rumuna uhvatila neka ski patrola ili policija i napravila zapisnik, onda bi on ili njegovo osiguranje platilo sve trskove lijecenja i oporavka one nesretnice kojoj je polomio koljena, kakav kreten.....
@bajastrasni: A ne nikad pijan na stazu, samo mamuran :smoke: Vozio sam zimus pripit (ne bi ja, nego me natjeralo iz kafane, a kafana na vrh brda, a nebi balkanac sisho zhicom taman kad nebi na nogama mogo da stoji ) i mogu ti reci plasio sam se za vlastitu sigurnost, neslusaju noge, a iz mozga signali tipa: ma zgazi taj gas sta kocis mishu.... :sm003:
Sapa, sve se slazem za gornji-donji. Sto kaze Gaga u utiscima sa Kopa, tamo bi bolje bilo da hvataju ludake na stazi nego sto jure decu koja sa 15 godina voze na deciji ski-pas. Sto se mamurluka tice, ja tradicionalno nosim pljosku, ali kad svi cugnu po malo, to je dovoljno samo da otvori apetit. Jednom me cerka, kad je imala 6 godina, kritikovala sto nosim alkohol na stazu, a ja joj kazem, to je kao ona kuca bernandinac, sto spasava zatrpane u snegu! :cug: Vickasto, ne !? :sm022:
hahaha, jes vidio sta ti je kcerka, klasicni glas razuma, al dobro si se snaso sa ovom o bernardincima. Nego znas da ih sve vishe izbacuju iz upotrebe, kazu preskupo obucavanje i ne dovoljno efektivno spasavnaje, pa mos mislit kad se kera nacvrca; bole njega dal neko izdishe ispod dva metra snjega:jester:
Francuzi za metar dana cemo biti kuci, sto znaci da za tri nedelje polazak :)
Allez, allez vous bravez les skieurs serbes:)
Eto u Meinieru 130 cm snega:dontknow: :sm022: