:sm022:Ma svuda je takva situacija...ne samo na Kopu.....a kad treba skijati, onda sve nešto pecka, bocka, steže i zapinje.....:sm011:
Pogled za štampanje
:sm022:Ma svuda je takva situacija...ne samo na Kopu.....a kad treba skijati, onda sve nešto pecka, bocka, steže i zapinje.....:sm011:
Ma malko karikiramo,ali i dalje ima sminkeraja i sirenja pored staza :)
Opet preporuka za 800 za prethodni model. Razlika je samo i jedino u boji sare. Jos ako ubodes novu skiju ali predvidjenu za rental kao ja na ebay- u, milina.
@salto Misllim da je na nordici crveno beloj ipak pisalo sportmasine 100 ili na etiket. Secam se posto sam ja uzeo u to neko vreme speedmachine 130 pa na prvi pogled hteo sebi m*** da pojedem kad videh cenu, ali kad sam pogledao ima prilicno razlike ne samo u flex-u.
evo i ja da dam jedan glas za progressor 900 iliti stariji model 9+(ovaj iz mog potpisa) kupljen u austriji, pre 2 godine cini mi se, tacnije kada su zamenili 9 na 900, pa me izsao oko 300 ojra...i mogu da kazem da je skija odlicna, kad joj malo udjes u stos, i ja sam imao mali problem posto mi je pancewrica bila slaba za ovu skiju, e sad sam na expozimu kupio nove pance nordica fire arrow f3 sa dosta jacim flexom..tako da jedva cekam prvi sneg...
U SVAKOM SLUCAJU 100% pa makar i 5 godina staro :) i bilo koja firma
SnowBeliever
hahaha kupio si cipelu na svoju odgovornost , al ne videh nikoga da toooliko brzo predje srednju klasu skija , ako te pohvalim nemoj se uobraziti , video sam ti snimke sa skijanja , jednom recju -SVAKA CAST.
o hvala veliko profesore ...vidimo se na podesavanje vezova, ostrenju kantni i tako to...
p.s. imacu i neka pitanjca vezana za panecrice
Ovaj snimak je iz 2011 , kada si kupio skiju , di je bre sad snimak :)
ima nekih po jutjubu, neznam ni ja tacno gde..ali evo obecavam prezentujem ti novi snimak iz 2014e cim se vratimo sa skijanja