da se i ja oglasim. bilo je super, ali kao i uvek mnoooogo kratko!!!hvala svima na drustvu, i sto se mene tice, ostajemo u kontaktu.ljubav prema skijanju mora da se gaji :)
Pogled za štampanje
da se i ja oglasim. bilo je super, ali kao i uvek mnoooogo kratko!!!hvala svima na drustvu, i sto se mene tice, ostajemo u kontaktu.ljubav prema skijanju mora da se gaji :)
Pozdrav i tebi, a sto se tice slika sve moje ce biti okacene uskoro na galeriji ski manijaka
da se i ja oglasim :)
i da pozdravim jovanu :)
svako ce po necemu da je pamti...
A sto se Jovane tice... njoj ce bas da ostane u secanju...:kez:
Ajde da kazemo nesto vise o ovoj nasoj avanturi.
Strasno, strasno, strasno!!!!
Za 309 Eura skijanje na oko 3000 m, po stazama kakve se pozeleti mogu dugackim i po nekoliko kilometara, za sve vrste skijasa Prevoz jeste da je bus, ali bus najnovije generacije i mislim da nije bio problem putovati sa takvim vozacima kao sto su Marko i Mica, ovim putem bih hteo da ih pozdravim. Smestaj pravi skijaski, mali apartmani ali zadovoljavajuci sa svim pratecim stvarima u nemu.
Stvarno ja vise ne znam sta da kazem ljudi iduce zime bi trebalo da nas bude bar 3 autobusa sto znaci 200 ljudi.
Zeleo bih svima da se zahvalim na predivnom druzenju celoj ekipi.
DEVOJKE I MOMCI SVAKA CAST:yay: :yay: :yay:
Treba nastojati da se napravi neki aranzman od deset dana. Jedna nedelja je ipak kratko za Francusku gde se bar dva dana potrose do tamo i natrag. Jeste da bude skuplje ali ako se vec planira godinu dana unapred... :)
Pa... recimo da bi mogao da kazes nesto o ceni tih pratecih stvari kao i o trosku koji ste (prosecno) napravili svracanjem u onaj 'talijanski Metro/Maxi/Rodic...Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Eto, to bi jos mogao da nam kazes, al kao onako, neobavezno, posto je vec to sto si ispricao dovoljno da (bar mene) nalozi toliko da sam vec poceo da štekam parice ya tu excoursiju
Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Sto se tice tih stvari nas 6toro iz apartmana je dalo po 20 eura, gde smo u jednoj prodavnici nakupovali toliko hrane i pica da nam je na kraju ostalo nekoliko pljeskavica i kojekavih djakonija Po kaficima cene razne, kao i kod nas, tako da mislim da jedna osoba sa svim troskovima moze da prodje sa 500 Eura i to bas lepo da se provede. Ja kontam da sam tamo zbog skijanja, i ja tamo skijam.
Veliki pozdrav za cjelokupnu ekipu iz Valmeiniera!!
Posebno za ekipu iz 606 apartmana i povremene drage goste !!!!
Skijanje je bilo savršeno.Druženje super. Falio je samo još neki sunčan dan za totalno ludilo! Pozdrav za "Carver-bateriju". Do sledećeg skijanja...
Tako sam i ja nesto kontao, hvala ti na informacijama... a to za skijanje... pa to je jasno, i bravo za to.Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Bice jos zima, "ceracemo se" i po Francuskoj.
Pozdrav!