E super je snega kolko hoces..u gradu jedno 20ak cm... Gore preko 2m....juce i danas je bilo malo maglovito ali skijalobse...sutra najavljuju suncano bas, pa palimo u obergurgl
Pogled za štampanje
E super je snega kolko hoces..u gradu jedno 20ak cm... Gore preko 2m....juce i danas je bilo malo maglovito ali skijalobse...sutra najavljuju suncano bas, pa palimo u obergurgl
Extra :)
Uzivajte :ok:
Danas smo bili u Obergurglu, dan nikad savrseniji minus a sunce, a sinic pao svez sneg... Stvarno sto je neko napisao skijanje za pamtiti
Mozes li da uporedis Ober-Hochgurgl sa Soldenom?
Prosle godine nismo svracali,ali ove verovatno hocemo na par dana...
pazi, ja sam bio bas sa velikom ekipom, nas 13 skijasa/skijasica i 2 neskijasice, gledali smo da ulovimo bas suncan dan za obergurgl, i to nam se i desilo zadnjeg dana...i iskren da budem, ober hochgurgl se svima dopao za promenu, nema tamo sad nekih nevidjenih staya, ali generalno priroda je WOW, bas za uzivanje, i kao sto neko spomenu na forumu skijanje koje cemo pamtiti za ceo zivot, obavezno napravi pauzu na Top Mountain Star restoranu.. a sto se tice staza, kad gledas mapu primetices 3 celine skijalista, nama se ucunilo da su najbolje staze, skroz desno na mapi(iako ih u tom delu, cini mi se ima najmanje) bilo kako bilo, jabi ti obavezno preporucio ober/hochgurgl
Ok,hvala na savetima :)
Pasce i Ober bar jedan dan :ski:
mali intro trailer sa naseg proslonedeljnog skijanja
http://www.youtube.com/watch?v=8xIsV...ature=youtu.be
Evo par slika,da ne ostanem duzan :ski:
Primeticete par slika kad je bio powder dan - 30-ak cm svezeg snega po skoro svih 150km staza i sa strane,prava poslastica za ljubitelje off-a :ok:
:yay: jos nekoliko
:ski::ski::ski: